dimecres, 16 de març del 2011

Múrcia... de nou al·lucinant...


De nou a Múrcia i com no amb la bici. Aquesta vegada i com no podia sortir amb el meu cunyat, vaig posar-me en contacte a través del seu foro amb la gent de rutasmtbmurcia i he pogut sortir amb ells. Hem fet un bon grup, i al final érem 11.Ha sigut una sortida simplement espectacular. Si ja sabia que aquesta zona era maca, avui ho he acabat de corroborar. Hem començat a pujar cap a les antenes del Relojero,des d'on hi ha unes bones vistes de Múrcia i de la costa. Ha sigut un pujar continu però entretingut per la companyia i el bon grupet que érem, que en aquest punt havia perdut un i afegit dos ciclistes més. Com no, hem fet les algunes fotos
Des d'aquí hem baixat per un corriol molt divertit amb trams tècnics però de bon fer que li diuen La Quebrada on ha començat l'espectacle. Ha partir d'aquí hem fet una bona estona de corriols molt molt macos, llargs i entretinguts, ha estones planejaven, ha estones pujaven i finalitzaven baixant, trams amb moltes pedres, amb arrels, d'altres molt trencats, alguns passos complicats... ha sigut una estona super divertida. Aquest és diu La senda Bonita, i ho és molt...Una vegada finalitzat aquest corriol, hem agafat una carretera per la que hem fet uns kms fins un punt on ens hem separat. Des d'aquí, hem quedat sis que de nou hem pujat una bona estona primer per asfalt i després per pista, passant de nou pel Relojero cap a un camí que li diuen Las columnas, que al'últim viatje a Múrcia ja havia fet però de pujada. A aquestes alçades ja éren passades les set de la tarda pel que quedava ben poca estona de llum, de fet, l'hem baixat pràcticament a les fosques. És un camí d'un parell de metres d'ample, amb moltes pedres i continus ziga-zagues en baixada que també es gaudeix molt i ha sigut un bon final per aquesta ruta. Durant la baixada he fet una foto de la nit de Múrcia.
En resum han sigut una mica més de 42 kms. molt intensos i divertits, amb una gent molt agradable que m'ha acollit com un més de la seva colla. Aquí deixo el track gravat per Cerriche.

1 comentari: