dimecres, 21 d’agost del 2013

Rostida amb en Xevi


Abans de marxar de vacances vaig quedar amb en Xevi que aniria a Platja d'Aro a pedalar amb ell com anem fent els últims estius. Al final vaig marxar sense fer-ho, així que de seguida que hem pogut, vam lligar el tema, i ahir, amb l'Oscar, vam baixar cap allà.

A les 5 de la tarda quedàvem a Sta. Cristina i començàvem pedalant per carril bici. En sortir del poble ja vam començar a fer una pujada d'aquelles que et posen a lloc per després fer un corriol dels que tant ens agraden. De nou al carril bici vam pedalar fins a arribar al GR 92 per on vam pujar en direcció a Romanyà, un altra pujada dura per tornar a gaudir baixant per una pista entretinguda fins al carril bici. Després vam anar a buscar el carril verd i una pista que ens va portar als corriols prop de Llagostera. De nou al carril verd, vam anar de tornada per pujar cap a l'abocador, fer un petit avituallament preparat per l'Oscar i buscar un altre corriol acabat d'obrir per la gent de l'Escoleta. A partir d'aquí, es van succeir una sèrie de corriols per la zona de Solius molt molt macos.






Em van agradar moltíssim, ja que no els coneixia tot i haver sortit en moto sovint pels voltants. També vam fem els de prop de la casa d'en Lara i ja per pista tornada cap a Santa Cristina. Va ser una bona rostida que ens va deixar una mica tocats a l'Oscar i a mi però va valdre molt la pena, ja que vam gaudir molt del recorregut que ens va preparar en Xevi.

Gràcies company.

1 comentari:

  1. Quique,
    una zona espectacular la de Solius!!!
    l'endemà hi vaig tornar... fent senderisme amb la dona i filla... la veritat es que aquella zona dona per molt, però molt molt!!!

    Tot un plaer pedalar i fer-la petar amb la vostra companyia.
    Ara ja toca preparar-ne una per aquesta tardor... però d'aquelles que vàrem parlar!!!

    Salut!!!

    ResponElimina