divendres, 6 de setembre del 2013

A FALTA DE REPTES EL 2013... GRAN REPTE PEL 2014

Aquest any 2013 va començar amb una parada important, pot ser massa i tot, per fer les coses diferents, rodant al principi sense forçar per intentar agafar una bona base de fons i després buscar millorar la força i pujar una mica millor. Doncs bé, tot això va quedar en no res per diferents motius que ara no venen al cas, amb el resultat de què durant aquest any, m'he vist en pitjor forma que mai. També ha influït que no em vaig marcar cap repte amb data concreta amb la corresponent falta de motivació per sortir al no tenir cap objectiu proper.
Total, que al Juliol, parlant amb el meu amic Xavi Bernat, que porta uns anys amb un nivell físic envejable i una força mental digne d'admirar (passant els 50 anys s'ha penjat uns Pedals de Foc Non Stop en plata i uns altres en or al 2012 i 2013 respectivament entre d'altres) em va suggerir per enèsima vegada que féssim alguna d'aquestes junts, i per recuperar la falta de reptes d'aquest any, li vaig dir que al 2014 faríem la PDF NON STOP junts... Alaaaaa!!!!! Vingaaaaaa!!!! Que valent que sóc!!!! Doncs si, ho sóc i a part, si alguna cosa crec que em sobra, és motivació quan em proposo un repte, així que després de recopilar informació i analitzar la situació, vaig decidir marcar unes pautes per fer les coses amb seny i arribar en el millor estat de forma possible al gran repte. 

Pel que no conegui els PDF NON STOP, es tracta de superar en una jornada una distància de 220 Qms i un desnivell acumulat de 6200 metres fent una ruta circular per  la Vall d'Aran.
Així que primer de tot, verificar el meu estat físic, segon fer-me un estudi biomecànic per optimitzar la meva posició a la bicicleta i per últim mantenir un ritme de sortides constant en el que no influeixin ni el clima, ni els horaris laborals, ni les obligacions familiars.
Després de què a la tardor passada em fes una prova d'esforç molt complerta, em faltava fer-me un eco-cardiograma així que només era qüestió de quedar amb el metge en dia i hora. Abans d'acabar l'agost ja el tenia fet amb resultat satisfactori.
El biomecànic, encara estic buscant opcions, comparant preus i en les pròximes setmanes ho concretaré sense que passi d'aquest mes de setembre.
La solució per mantenir un ritme constant de sortides, la bici d'spinning, així que després d'informar-me i mirar que ofereix la xarxa en segona mà, en Manolo em va oferir la seva temporalment... perfecte!!!. M'estalvio fer una despesa per disposar d'una eina només necessària durant aquest temps de preparació. Moltes gràcies Manolo, com sempre, disposat a ajudar als amics.
Ara només queda una cosa, fer-me un plàning d'entrenaments i començar, però això arribarà després de fer la que serà l'al·licient de l'any que va sorgir de forma inesperada mentre pedalàvem amb en Xevi per Sta. Cristina. Els pròxims 1 i 2 d'octubre anem a fer les dues primeres etapes de la transpirinenca, així que ja hem començat a posar fil a l'agulla i lligar caps per quan arribin les dates tenir-ho tot enllestit i gaudir de dos dies pedalant pel Pirineu Gironí amb els companys viciats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada