dijous, 9 de febrer de 2012

Preparant el 1er GEOBTT QUICKOFFROAD

Si el dimarts amb en Xevi i l'Edu ens posàvem a netejar un corriol al que arribàvem sense voler, avui no tenia clar si anar a pedalar i veure el circuit de l'Open BMW de Llorà o anar a netejar un corriol que formarà part de la meva nova invenció: estic preparant el que he denominat GEOBTT, una barreja entre orientació i btt fent servir els GPS i WAYPOINTS. 
De moment m'està portant bastant feina amb sortides de reconeixement, verificar els waypoints, trobar nous camins i corriols i el pitjor és que tinc que sortir sòl per no desvetllar els indrets per on s'haurà de passar. El tema consistirà en, per grups, anar a buscar unes coordenades inicials diferents per cada equip i en aquest primer waypoint es trobarà les dades de la resta. Cada equip s'haurà d'organitzar com cregui convenient per anar a trobar-los intentar de fer el trajecte i desnivell més propici.
No sé que tal resultarà, el que si tinc clar és que el llocs per on passaran els grups agradaran tant per paisatge com pels camins i corriols, molt inèdits per gairebé tothom.

Doncs res, que avui he anat a netejar un dels corriols per la zona de Llorà i després d'una bona estona només he aconseguit fer la meitat, en queda una part important i amb molts arbres caiguts des de les nevades del 2010. Aquesta era una de les parts que m'he trobat pitjor amb moltes branques caigudes i trencades que he hagut de tallar amb la serra, però crec que el corriol s'ho val i quedarà molt ben parit, tant per fer de baixada com de pujada, encara que en aquest sentit es convertirà en molt exigent tant física com tècnicament amb alguns passos que sense ser molt difícils si que posaran a prova la perícia de tothom. Una vegada acabi el GEOBTT penjaré diferents tracks que he fet per la zona els dies de recerca perquè qualsevol pugui gaudir d'aquests nous camins per una zona que, pel que he vist buscant tracks per internet, no està gaire transitada.
Si algú l'interessa el tema o voldria participar que hem deixi un missatge al blog o al mail. Encara estic ruminat la data i tinc feina per preparar els amagatalls amb els recipients i les dades dels waypoints, així que quan ho tingui clar, ja ho faré saber al blog.

2 comentaris:

 1. Quique,

  com ja saps... APUNTA'M!!! Jo vull fer-lo!!!
  M'agradaria poder ajudar-te, però es clar, després no podria participar-hi. Haurem de mirar quin dia es podrà fer, doncs al ser per equips, no se com ni qui "pescar" si es fa un dia feiner.
  Si no trobo "xicota" ho faré sol, que ja m'espavilaré amb el GPS.

  Salut!!! ... i ànims.

  ResponElimina
 2. Tiene una pinta estupenda.
  Ojalá nos vaya bien el día para participar con mis hijos.

  Saludos y gracias por compartir tanta BTT :-)

  ResponElimina