dimarts, 3 de gener del 2012

Primera sortida i single speed

Aquest dilluns, després dels dies de festa, família dinars, sopars, etc. he pogut tornar sortir i així començar l'any ciclístic. No tenia molt clar que fer, però al final m'he decidit per anar a inspeccionar camins pels voltants de Llorà. He sortit cap a Sant Gregori, Santa Afra i allà e agafat un corriol per pujar cap a Sant Grau. Una vegada a la pista he anat cap a Les Serres i he tornat a fer un corriol que feia per la zona quan feia enduro. Estava una mica brut, però es feia bé. A partir d'allà he continuat per pista i de nou corriols fins arribar al Llémena. 
Després he pujat cap al Pla de Sant Joan i cap a la Banya del Boc descobrint pistes per tornar cap a Llorà. Una vegada al poble, he baixat fins al camí Ral on ja he enfilat cap a casa i anava fent fins que en travessar el riu se m'ha trencat la patilla del canvi i he hagut de fer una reparació d'emergència per tornar en single speed fins a la carretera on manualment he posat plat gran i un pinyò petit i cap a casa com he pogut. Ha estat una bona sortida fins l'avaria ja que he passat per llocs nous que em serveixen per futurs projectes i per començar l'any pedalant per bonics paratges desconeguts fins ara per mi.2 comentaris:

 1. Quique,

  menys mal que estàs fet un manetes!!!
  Aquesta setmana estic força "liat" amb la feina... però per un altre dia t'hi acompanyo, que es una zona que m'agrada i no la conec massa be.

  Salut!!!

  ResponElimina
 2. Bon Any Quique!! Ja veig que el teu GPS no para!! jeje, quina p.... la patilla!!! ara ja saps que demanar pels reis! Vinga, ens veiem!!!

  ResponElimina