dimecres, 2 de juny del 2010

JA LA TENIM AQUÍ !!!

Per fi el dilluns vaig anar a buscar la bici a Sabaadell una vegada acabada d'arreglar i dimarts, a probar-la amb els companys. Tot bé, va perfecta i em vaig retrovar amb ella. M'ho vaig passar molt bé, encara que vaig notar-me fluix després de tants de dies sense pedalar i tot i tenir alguns problemes mecànics (trencament de cadena). De totes formes, aviat hi hauran novetats ciclístiques encar per acabar de definir.

3 comentaris:

  1. Ei Quique, al dir ja la tenim aquí, em pensava que volies dir la maquina nova!!! La Santa Cruz aixís bé??? te l'han deixat bé, a part de la cadena? Continues mirant bicis? Ja ens informaras de les novetats! Vinga, ens veiem!!

    ResponElimina
  2. Hola Txema. La bici bé. Falta reglar una mica els canvis, però el problema totalment solucionat. Lo de les bicis, estic mirant i hi ha alguna novetat. Espero tenir-ho lligat la setmana vinent. Ja t'informaré. Per cert, hem quedat per dimecres a les 09:30 ha Fontajau per la sortida i dinar a l'hort d'en Juli. Vindràs?

    ResponElimina
  3. Bones Quique,
    T'ho poso en el blog perquè els correus mel's ha tornat.
    Sobre els bujes de Mavic ho veig fotut, no vist cap lloc on els venguin, no vull dir que no n'hi hagi però jo no els he vist i he visitat varies Webs de dalt a baix per muntar la meva bici.
    De totes maneres penso que seria millor mirar de trobar un adaptador per muntar la forquilla amb l'eix normal que ja tens, pensa que amb un forquilla de 140 els impactes estaràn un 40% més amotiguats que amb una de 100 per tant ha de patir menys que amb una forquilla normal de rally. Si no et dediques a fer salts tipus "descender total" no crec que es dobli o trenqui i t'estalviaras un munt de cales i problemes.
    Al web que compraré les cobertes no tenen càmeres amb làtex per sellar les punxades, però si no teniu pressa jo estic experimentant un sistema amb làtex industrial que podria sortir per molt pocs cètims d'Euro per roda i amb un resultats similars als de les marques conegudes que costen una pasta.
    Una última cosa, tinc un desviador Sram x-7 nou amb la caixa original, no em va bé la mida i el venc pel preu que em va costar a bike-discount, si sabs d'algú que li pugui interessar m'ho dius.
    fins ara
    Jordi

    ResponElimina