dimarts, 22 de juny del 2010

2on BTT TRÓS D'EN JULI

Després de l'anul.lació pel mal temps de la setmana pasada, avui hem fet la primera sortida multitudinària de la temporada.
La setmana pasada en Ferran i jo vam estar reconeixent el recorregut i netejant alguns trams. Havia pensat un recorregut apte per tothom i, al meu parer, maco i divertit, amb un punt d'inflexió on els que tinguessin prou, tornarien facilment fins a Sant Gregori.
A les 09:30 haviem quedat uns quants a Fontajau, i quan erem tots, hem sortit pel carrilet cap a Sant Gregori per fer els 6 km fins el Trós.Després de la foto de part del "TEAM MANOLO"i la de tot el gruphem sortit amb els que s'esperaven allà, fent la ja tradicional travessa de la riera de Llémena, on per problemes tècnics aliens a l'operador de vídeo, no hem pogut tenir grabació del moment. Hens hem dirigit cap al camí a Soler Patel on hem pujat per l'urbanització, uns 500 metres de rampa forta per asfalt que cadascú a fet al seu ritme. Una vegada a dalt començava la diversió i hem anat fent pistes i corriols fins arribar a aquest punt on he grabat aquest vídeo:
Hem arribat a Taialà havent patit algunes caigudes sense importància, inclosa la meva endarrera més espectacular que altre cosa. Una vegada fet un petit tram per carretera hem arribat a una pista que haviem de remontar una estona per tornar a gaudir de trams de corriol de baixada i posterior planeig per dins de bosc, bastant enverdisat per cert, fins arribar a la carretera dels Ocells Perduts, on hem dividit el grup. Els que havien tingut prou o tenien que marxar han tirat cap a Germans Sabat i la resta ens hem enfilat cap al recorregut del Caixa Girona de fa uns anys, on ens hem tornat a trobar trams molt bruts (tot i que vaig netejar fa temps un bon trós) i ha tocat arrossegar ferro una mica.Arribant a Sarrià de Dalt, en Ferran a tingut una rampa i la veritat és que crec que ja en teniem prou, així que he controlat els meus dessitjos inicials (acabar el recorregut del Caixa Girona a Fontajau amb el que suposa la última part) i hem agafat camí cap a Sant Gregori amb aquest pas per valents abans d'arribar a Germans Sabat.

Després hem passat pel polígon fins a la Nestlè i cap a el Trós.
En arribar, el bany de rigor a la piscineta i a gaudir del bon dia que ens ha fet i d'aquesta estona de germanor amb els companys amb un bon àpat on no ha faltat de res.
Aquí deixo les fotos, el track i la imatge en GOOGLE EARTH.

1 comentari:

  1. Ei Quique!! Cada any va a més aixó!! Sortida multitudinària de varitat!! La remullada soposo que es va agrair! Vinga, ja m'explicaràs que tal!! que vagin molt bé les vacances!! Ens veiem!

    ResponElimina