dimarts, 26 de maig del 2009

3 dies d'enduro Girona

Després de l'ultima vegada que vaig sortir amb la moto (desembre 08), tenia per davant 3 dies (21, 22 i 23) d'excursió per Platja d'Aro i voltants amb moltes incógnites.
El primer dia ens adreçàvem cap a la zona de Gavarres i anàvem a dinar Cal Carreter a Sant Sadurní de l'Heura. El recorregut va estar força bé, amb molts corriols, alguns de nous que no coneixia, part del Conca de Daró de BTT i el retrobament, després de dinar, amb una trialera que havia fet anys enrere i que feia temps que buscava. Les sensacions amb la moto van ser bones en quant a mi, però les mateixes d'abans cap a la moto. Em vaig notar millor físicament (menys cansament), sense bloqueig d'avantbraços i encara que tinc les cames millor que mai, el treball amb la bici i la moto és diferent i es nota ... En quant a la moto, falta de confiança, però un motor excel·lent que ajuda a pujar per on, la falta de moto, em feia afluixar... La moto funciona molt bé, però pel que sigui no em transmet sensacions positives... suposo que sóc una mica maniàtic.

El segon dia anàvem fins a Ossor. Aquest dia potser és el pitjor, ja que per arribar i tornar d'aquella zona, s'han de fer molts kms. de planer i es fan pessats i avorrits. Lo millor va ser que vaig tenir l'oportunitat de provar l'ha que ha de ser la meva següent moto... una Honda CRF250X.

El grup d'en Raul en portaven dues de recanvi i em van deixar una. Les primeres sensacions van ser positives en quant al tacte d'embratge i canvi (és una Honda... amb això està tot dit...). La fama la precedeix en quant a potència, i la veritat és que, encara que no va tan plena en tot règim com la Husky, n'hi ha més que suficient, i té una 5ª molt llarga que ajuda molt a les zones més ràpides. De seguida em vaig trobar bé, encara i no tenir un manillar i els comandaments al meu gust. Segur que amb uns petits canvis i uns ajustaments de les suspensions encara m'hauria trobat millor. El recorregut va estar bé, amb parada al circuit d'en Ronny i dues voltes al circuit de Quads que encara no havia tastat, em va agradar molt i és perfecte pel meu nivell. Després, arribant cap a Ossor vaig fer una mica de Gilles Lalay i vem arribar els últims al dinar.


El tercer dia, vaig adreçar el grup per la zona de Pedralta, cap a Sant Grau, carril groc/verd i Romanyà de la Selva. Els pilots estaven una mica cansats (festa fins a les 5 de la matinada) i el nivell técnic va ser una mica més baix. En resum 3 dies d'enduro amb sensacions extranyes. Encara noto que no m'acaba d'omplir ... i sí abans quan anava en bici pensava en fer aquells camins amb la moto, ara em passa el contrari ... Potser quan arribi el moment i tingui moto nova em vaig remotivant...de moment aquesta motivació no hi és ...

1 comentari:

  1. os convido al nou foro d enduro a catalunya on podreu parlar d aquest apsionant mon que es el off road
    http://endurocat.foroactivo.com

    ResponElimina