divendres, 27 de març del 2009

Susqueda-Rupit-El Far-Susqueda

Aquest divendres 27 en Txema i jo hem fet una sortida de les que feia temps que volíem fer. Passades les 10 hem sortit del pantà de Susqueda cap a Rupit per les pistes que ja coneixia de les meves rutes en moto. A part, portava el GPS amb el track a partir de Rupit cap a El Far per sobre de la cinglera ja que això no ho coneixia. La pujada cap a Rupit ha estat bé i se m'ha fet més curta del que em pensava encara que hi havia una zona que se'ns ha fet dura pel desnivell i per les pedres que feien molt difícil mantenir-se a la bici pel que bona part l'hem fet a peu. En arribar a Rupit hem fet un descans i els següents vídeos:


Després hem continuat cap a el salt del Sellent per un corriol molt divertit encara que poc ciclable, sobre tot al principi, però ha estat molt bé. Després de les fotos al salt, cap a El Far per un tram de trialeres divertides i després per sobre de la cinglera sempre amb l'objectiu a la vista. Aquest tram ha estat molt maco, pedalant pels prats i amb unes vistes impressionants. Hem arribat a la carretera i cap El Far forçant en alguns trams el que m'ha fet arribar bastant tocat de cames. Hem fet un plat energètic de forquilla i ganivet, un vídeo de les vistes i a tornar-hi.

Per baixar ho hem fet per la trialera de la que tant havia sentit a parlar quan anava en moto i que té la fama ben merescuda, encara que crec que amb esforç la podria pujar... La primera part es bastant complicada i s'ha de fer tota a peu, però després es maquíssima. La baixada per pistes fins a Sant Martí Sacalm i cap a Susqueda no té secrets, tot camí ample, bones vistes baixant cap al pantà i molta velocitat. Ha estat una sortida de les que es recorden, llàstima que sempre som els mateixos, i per no oblidar-la, aquí van les fotos.
Susqueda-Rupit-El Far-Susqueda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada