dilluns, 16 de març del 2009

Sortida amb els companys de feina

El dia 6, en Txema i jo vam sortir amb els companys de feina, que ja feia dies que anàvem al darrera i encara no ho havíem fet. Ells surten els dimarts i divendres a partir de les dues després de treballar i fan la zona entre Bescanó i Aiguaviva-Estanyol, així que divendres ens vam apuntar. El recorregut va estar força bé, vam passar per darrera de Vilablareix, cap a Estanyol, carretera de Mas Llunés i cap a Bescanó, i aquí, en Pau i jo ens vam acomiadar d'en Pere, el seu amic, en Marc i en Txema ja que jo havia d'anar a buscar la petita i en ell a treballar, així que, després de travessar Bescanó, vam agafar alguns trams del recorregut de la Copa Gironina de Salt de l'any passat i a en Pau li va encantar.


La veritat és que hi han trams molt macos i que sembla que hi siguis en un altre zona amb aquest bosc tan humit, i el tram de baixada abans d'aquest, es molt divertit.

Per cert que en Pau va estar tota la estona sense perdre gaire, ha millorat molt aquest any, a veure si s'apunta alguna d'aquestes maques que fem les setmanes de festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada