divendres, 3 d’octubre del 2014

11ª pedalada del CEGUB a Collserola


El passat dia 1 es va celebrar la pedalada del CEGUB i aquest any podia anar-hi, així que em vaig inscriure sense comptar amb ningú. Em venia de gust anar i encara que fos sol,tenia clar que no faltaria. La pedalada no s'adapta gaire als meus gustos Btteros, amb molta pista, dificultat quasi nul·la i pocs corriols, però l'ambient és molt bo, l'organització de primer nivell i sempre resulta divertida. Després d'anar comentant-ho a veure si engrescava a algú, en Dani de seguida es va moure per tenir el dia lliure i poder anar. 
Cap a les 09:30 ja hi érem aparcant el cotxe en un lloc diferent de l'habitual però que va resultar igual de còmode. Vam anar a recollir dorsals, preparar-nos i cap a la sortida. 
Com sempre, molta gent i gran ambient. Aquest any l'habitual homenatge anava destinat a en Josep Jofré.


La sortida va ser neutralitzada durant la part inicial fins a agafar la carretera de Cerdanyola, on amb en Dani vam començar a avançar gent. A la sortida vam haver de posar-nos molt endarrere així que tocava remuntar posicions i vaig forçar el ritme durant tota la primera part gaudint molt amb la remuntada. Quan faltava poc per arribar a l'avituallament em va agafar en Dani i arribava per darrere seu a l'avituallament amb les cames molt tocades de l'esforç. Després de descansar una estona i menjar es va tornar a donar la sortida. 


A partir d'aquest moment ja no vaig poder mantenir el mateix ritme i en Dani va marxar. Vaig anar fent amb problemes de canvi a causa del fang i de cames per culpa de l'esforç de la primera part, però tot i això vaig gaudir fins al final amb la ja típica baixada final on poder gaudir deixant anar els frens.
En arribar, en Dani ja menjava l'entrepà que de seguida vaig anar a buscar per recuperar forces. No vam rentar les bicis per la cua però  que vam aprofitar per dutxar-nos, gaudir de l'ambient durant el sorteig, parlar amb el ex professional del ciclisme i company de feina Israel Núñez i viure el que suposa aquesta gran pedalada.


Amb aquest dia d'exigència física poso final a la meva temporada. A partir d'ara, només faré el que em vingui de gust amb qualsevol de les dues bicicletes o caminant, potser començo a córrer una mica i així faré temps per plantejar objectius esportius pel pròxim any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada