dijous, 3 de setembre del 2009

SORTIDA "VERANO AZUL" A CAN PEROT

Per fí es va fer la sortida a Can Perot. Al final erem 11 en bicicleta dels que ens quedavem 10 a dinar, ja que en Dani entrava a la tarda, i després es va afegir en Carles B. que venia des de la feina. Van fallar alguns per diferents motius, però si tot va bé i el temps acompanya, tornarem aviatDurant el camí tot va ser tranquilitat i ritme VERANO AZUL fins arribar al premi de la montanya "Santa Afra" on es va estirar el pilot i vaig aconseguir el premi amb permís d'en Txema i en Dani. A en Juli li va agafar un fort flato i va continuar per carretera després de descansar 20 minuts. A l'arribar al tall trialer del Camí Ral i el pas del Llémena vaig grabar aquests vídeos per la posteritat.

Al arribar a a prop de la carretera de les Serres, en Dani va tirar cap a casa.
En arribar a Can Perot, amb dificultats per una molestia muscular d'en Carles i dues punxades, de seguida van quedar les bicicletes de costat i la protagonista va ser la piscina i algún cul que no vaig enregistrar per mantenir les intimitats.



Després de la cervesseta, les olives i les patates de rigor a la terrassa, vem passar al menjador i a "jalar". Que bo que està l'arròs ... Van caure 5 safates a falta del segon plat ... Vem dinar molt bé, com sempre a Can Perot.Després del café, de nou a la terrassa, jo i en Carles B. ens vem banyar un altre vegada i a després a disfressar-se per tornar. En Txema va tirar per la Barroca cap a Amer ja que havia baixat al matí pel carril bici i en Juli va baixar per carretera amb una mica de pressa. Vem fer el mateix camí amb la variant dels corriolets divertits que hi han per baixar de la zona de Sant Afra. En resum, va ser un bon dia de BTT amb els companys amb un bany recuperador i un dinar super energètic. Tornarem ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada