dilluns, 22 de juny del 2009

Recorregut Copa Girona Cassà 2008

Aquest matí hem quedat en Txema, en Dani (Dovizioso), en Ferran, en Walther, en Dani C. i jo per fer el recorregut de la Copa Gironina de Cassà de la Selva de l'any passat. El recorregut el vem fer en Txema i Jo i ens va agradar molt així que com el tenia al GPS l'hem anat a fer. En sortir de Fontajau, en Txema s'ha adonat de que tenia la forquilla trencada i ha hagut de tornar i portar la bici al taller. Després hem recollit a en Walther davant de la Guàrdia Civil i a en Dani C. a Llambilles, on ja feia estona que s'esperava.
Seguint el GPS integrat, hem retallat una mica des de la baixada cap a Cassà directes als corriols més divertits. Hem fet alguna rampa complicada, peró tot a anat bé.

Després hem agafat els corriols de baixada fins arribar a la font on hem fet una paradeta i hem comentat la jugada, inclosa la caiguda d'en Walther que avuí s'iniciava amb nosaltres i s'ho ha passat força bé. Se li veu traça i els anys de moto a la montanya...

Després, en Dani i Jo hem continuat el recorregut cap a Sta. Pellaia i la resta han continuat cap a Cassà per agafar el carril bici i tornar a Girona.
El recorregut és molt maco i divertit amb molts corriols de baixada amb algún troç una mica complicat. A en Dani l'ha agradat molt. L'hem trobat tot força net encara, pel que es pot tornar a repetir en qualsevol moment i han sortit un bon grapat de quilòmetres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada