dimecres, 29 d’abril del 2009

Plan B ...

Avui haviem quedat per pujar a Rocacorba i la sortida prometia ja que ens hem juntat uns quants encara que d'altres s'han "rajat"... El que si era evident és que amb les pluges d'aquestes tardes, estaria la cosa una mica complicada així que d'aquí el títol... Hem quedat com sempre a Fontajau i menció especial es mereix en Miquel que avuí a arribat el primer i en Juli que sortia per primera vegada amb nosaltres.
Així, el plan B ha consistit en pujar a Sant Miquel, ja que tothom venia predisposat a patir no podia faltar una pujadeta. Cadascú a pujat al seu ritme i cal destacar a en Conrad que d'aquí 4 dies estarà buscant la roda d'en Txema i en Dani, i en Ferran, que per fi avuí a esmorzat i durant tota la sortida se li ha notat un altre ànim. Quan hem arribat a dalt, hem començat a parlar de cap a on continuavem i hem decidit anar a fer la ruta de Quart que segur que amb la pluja el Celrè estaria divertit.
Vistes cap a les Gavarres ben verdes després de tanta aigüa
Vistes cap a Girona
Vistes des del Castell

Allà se'ns ha afegit una parella que també pujaven a Sant Miquel i s'han integrat molt bé al grup i anaven a un ritme molt bo. Ha estat bé compartir les nostres rutes amb gent nova.
Avuí he fet gairabé tot videos i al corriol de baixada de Sant Miquel he fet els primers.
Hem agafat la pista cap Els Àngels i després he anat a buscar el camí de pujar a peu de sempre i allà he fet els següents.Després hem agafat la carretera i el mateix corriol de sempre fins a la baixada que ha estat molt divertida i hem quedat ben xops.


A mida que arribaven cap al riu ja es veia que avuí si baixaria i aigüa i així ha estat. Una vegada ja vas mullat de cap a peus, ja és igual i passes per tot arreu sense afluixar i s'ha fet molt divertit. Per mostra un altre video.


Hem fet la paradeta de sempre a la Gorga i d'allà cap a Quart i carril bici cap a Girona. Ens hem fet una foto abans de separar-nos i cap a casa mig satisffet ja que tenia el cos fet a una quilometrada i no ha estat possible... un altre dia serà...Al blog d'en Txema trobareu la seva crónica (els dos hem coincidit al títol) i més fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada