divendres, 12 de juliol del 2013

Setmana intensa

Aquesta setmana he pogut sortir tot el que m'agrada i, tot i haver de matinar i no estar al 100%, he gaudit molt de la bici. 

El dimarts vaig quedar amb l'Oscar que, des que tenia bici nova, no havíem sortit junts. A les 07:30 sortíem de la Guàrdia Civil per anar a verificar el recorregut que volia fer a la nocturna de dimecres. Vam estar entre Quart i Fornells fent el recorregut de l'últim Open Tàctic... espectacular... vam gaudir moltíssim seguint el recorregut i lligant uns corriols amb d'altres sense parar. Vaig descartar una part del recorregut perquè era massa forta per la nocturna però en tinc moltes ganes de tornar-hi. Abans de les 10 ja havíem acabat molt satisfets pel matí de BTT.

El dimecres amb en Manolo, en Jose Luis, en Pere, en Xevi i jo sortíem cap a Quart pel carrilet per anar a fer la primera nocturna de la temporada. Tots vam gaudir de la infinitat de corriols, tobogans, puges i baixes que ofereix el recorregut de l'Open. La primera part va condicionar una mica a en Manolo, però poc a poc es va anar escalfant i va acabar la nit crec que content i satisfet de com havia anat i de per on s'havia mogut amb la bici. Tot i que el recorregut va ser curt ens ho vam passar molt bé, acabant amb una cervesseta per rematar la nit. 
Track d'en Jose Luis


Avui he quedat de nou amb l'Oscar ben d'hora per tornar a gaudir d'un gran matí de BTT pels voltants de Santa Afra i Sant Gregori. Hem fet una bona sèrie de corriols en un sentit i l'altre a prop de l'església per després fer tota la part del Llémena i tornar a fer els corriols d'abans. Ens han sortit 30 quilòmetres molt entretinguts, a estones a bon ritme, que ens han fet acabar contents del recorregut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada