dilluns, 19 de desembre del 2011

Perduts al bosc...


Avui havíem quedat per sortir alguns companys de feina, però finalment només hem sigut valents en Manolo i jo i la veritat és que feia molt de fred. He anat a buscar-lo a Sant Gregori i des d'allà hem anat fent pel camí Ral, passant per Santa Afra, fins arribar a la carretera de Les Serres. Hem fet una mica de carretera i després ja ens hem endinsat al bosc buscant uns corriols que havia fet temps enrere.
 Una vegada trobat han començat les satisfaccions, ja que es tracta d'uns corriols molt poc transitats i que passen per llocs ben macos de bosc tancat amb el pas d'una petita riera i després una zona de pujada exigent que hem hagut de fer a peu donada la dificultat del terreny i les bardisses que s'ho estan menjant, es notava que feia temps que no hi passava ningú. A mida que anàvem avançant semblava que la cosa es posava més difícil però finalment se'ns ha fet la llum arribant a una pista que travessava el tram més tècnic d'aquest corriol.

A partir d'aquí semblava que seria fàcil tot i que encara era conscient de que ens quedava una estona de pujada fins arribar a la pista de Sant Grau, on hem fet camí fins arribar a un encreuament que ens ha costat estar mig matí emboscats anant endavant i endarrere buscant una sortida que no hem trobat.
Un dels corriols que semblava ens portaria a bon lloc...
En Manolo passant per entre els arbres i matolls per recollir les bicis després de caminar una estona buscant sortida
Després de recuperar la pista de Sant Grau, hem anat fins al trencant de Llorà per després baixar pel corriol fins a la Mare de Deu de Fàtima i des d'allà cap a Sant Gregori. M'han sortit 42 kms i una bona estona de pedalar i caminar per la muntanya recordant corriols i camins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada