dimarts, 26 de juliol del 2011

A la costa amb en Xevi

Avui he quedat amb en Xevi Comas per sortir en bici per la zona de Sant Feliu. Hem quedat al càmping cap a les 8 del matí per no acabar molt tard i com de calor no en fa gaire... Hem començat apropant-nos cap a la zona de Solius planejant per de seguida agafar ja el primer tram de corriol anant cap a l'abocador. Hem anat fent pistes fins a Sant Baldiri i després per la pista que baixa cap a Sant Feliu fins a on hem començat els trams de corriols. Hem agafat un de baixada molt entretingut fins a una línia que ja coneixia que ens a portat a un corriol que també havia fet en part. En total han sigut prop de 4 kms de corriols seguits fins arribar a la carretera que puja a Pedralta. Una vegada a dalt, hem agafat la pista de baixada on m'ho he passat molt be saltant i buscant la millor traçada, encara que en moto es baixava bastant mes ràpid.
Ara tocava pujar i en Xevi s'ha reservat la més dura per la última, la del Montclar, on m'he acabat de cuir les cames... Hi ha unes rampes curtes però molt fortes que són complicades de pujar. A mitja pujada hem agafat una pista que ens ha portat fins de a un corriol guapissim, ple de talls tècnics i passos de roca on hem fet aquestes fotos.Hem baixat de nou cap a Solius on hem repetit un corriol en l'altre sentit i una vegada arribats als voltants del golf, hem agafat pista fins a la muntanya de prop Sant Feliu per fer uns quants corriols de l´open tàctic també molt divertits. Ja a prop de la variant hem agafat la pista cap a Castell d'Aro i cap al càmping on hem petat la xerrada amb una cerveseta i unes patates. Ha estat un molt bona sortida on en Xevi m'ha fet "patir" i gaudir com sempre, on he recordat molts camins que feia amb bastant menys patiment amb la moto i n'he aprés d'altres que també m'haurien agradat molt amb ella.
Aquí us deixo el track desl 45 kms i uns 850 de desnivell positiu.

2 comentaris:

  1. Bona ruta, i segur que bona estona!! amb en Xevi.
    salut!!!

    ResponElimina
  2. Quique,

    Hem fet una sortida molt maca amb bona temperatura, sense rastre del sol que acostuma a fer en aquestes dates i com no, gaudint de la teva companyia... encara millor que millor!!!

    Aquests corriols de baixada, els acostumo a fer tot sovint, per gaudir i anar agafant més i més tècnica, a veure si aviat puc seguir la teva roda!!!

    Salut!!!

    ResponElimina