dijous, 30 de juny de 2011

Nocturna Bandolera multitudinaria

Ahir dia 29 vam fer la segona nocturna de la temporada aquesta vegada organitzada per la gent del nou grup de BTT Els Bandolers.
Amb en Manolo i en Ferran havíem quedat a les 21:00 a Fontajau i hem sortit cap a Bescanó on hem arribat a les 21:30 i hi havia molta gent, en total érem ¡¡¡ 27 !!!. M'ha sorprès trobar-me tant malalt amb ganes de pedalar a les fosques, bé, a les fosques és un dir perquè amb les llums que portem últimament, sobre tot en Manolo i jo que som la sensació...je je je...
Doncs res, que com la convocatòria era cap a les 21:00, ha sigut arribar i començar a Pedalar pel carrilet cap a Montfullà on hem començat la ruta muntanyencacombinant trams de pista, d'asfalt i corriols amb alguna trialera molt entretinguda per tota la zona d'Aiguaviva, Estanyol i Bescanó per acabar a La Torre de Bescanó on hem fet un bon sopar, ens han explicat tot el tema del nou grup amb les seves iniciatives per properes curses, sortides, etc. Ha estat molt bé i amb tanta gent sempre tens amb qui petar la xerrada durant el recorregut i m'he trobat amb en Martí que feia temps que no veia i m'ha agradat tornar-lo a veure. Després de uns 10 dies sense poder tocar la bici m'he trobat prou bé, clar, que aquestes sortides no són les d'en Xevi Comas que sempre em fa enrecordar-me de que aquests dies sense pedalar passen factura...

1 comentari:

  1. Quique,

    Ahiiiii com ho saps!!! Ja sortirem, ja... i desprès si que recordaràs de que s'ha de sortir mes sovint a fer pedalades!!!
    Com be saps, jo volia vindre, també en l'anterior que vares preparat tú, però es que encara no m'han arribat els llums... estic esperant a que els xinos me'ls enviïn i un cop les tingui ja probar a fer una nocturna, ja que mai n'he fet cap.

    Salut!!!

    ResponElimina