divendres, 27 de maig del 2011

3er BTT Tros d'en Juli

Com ja ve sent un costum per aquestes dates, avui hem fet la sortida en BTT amb dinar al tros d'en Juli. Hem estat patint fins a últim moment pel temps, però al final, la pluja ha respectat tot menys el re-sopor. Havíem quedat en primera convocatòria a les 09:15 a Fontajau i en segona a les 09:45 al tros. Quan he baixat m'he trobat a en Xevi M. que venia amb un ou a la roda impressionant, així que l'he baixat un pneumàtic que tenia i l'hem canviat per poder fer la sortida. Hem passat a buscar a en Ferran i cap a Sant Gregori a bon ritme i, tot i això, hem arribat al tros gairebé a les 10, però com sòl passar, encara faltava per que tothom estigués preparat. Ens esperaven en Pere, que començar a pedalar molt bé després del que ha passat, en Marc, en Càmara, en Xavi, després ha arribat en Manolo i més tard en Juli.Quan ja hi érem tots preparats hem sortit cap al Barri de la Font i hem enfilat una mica Sant Grau per després anar fent per trams de diferents tipus fins un pas complicat que hem fet a peu com es pot veure a les fotos.
Hem creuat la carretera de Santa Afra per agafar un parell de corriols que m'encanten: el que surt a Can Barris i el que arriba a la Mare de Deu de Fàtima i al camí Ral, on he gravat un altre vídeo:
Després de posar una càmera a la roda que hem perdia aire, hem baixat pel camí Ral fins al pas de la Riera del Llémena i hem tornat per l'altra llera fins a la carretera de Llorà. Aquest tram és molt maco i fresc en aquestes dates, i com pràcticament no hi ha desnivell a excepció d'un parell de rampes que avui no he pogut fer, és molt agraït. Després de travessar la carretera, hem anat a buscar la carretera de Canet per agafar el camí de Mas Janic, un altre que m'agrada i em resulta molt divertit, tot i haver fet dos rectes sense conseqüències. Una vegada a Sant Gregori, hem dividit el grup i alguns han tornat cap al Tros, i en Marc, en Xevi i jo, hem fet una mica més fins arribar a Taialà pels corriolets tant divertits que hi ha per aquesta zona.
Cap a les 13:15 érem al tros ja sense en Xevi que no es quedava a dinar. Hem picat una mica, fent temps fins que en Jordi acabés de fer la paella...quina paella! li surt boníssima! Passades les dues ha començat a arribar la gent, hem petat la xerrada, hem rigut i hem menjat molt i begut una mica. Cap a les 4, en Ferran i jo ens hem aixecat de la taula per anar a buscar la mainada. Ha sigut un bon dia de BTT i un dinar de germanor d'aquest que tothom agraeix.

Aquí podeu veure el recorregut fet:

2 comentaris:

  1. ostiiiii quina pinta que te la paella!!!
    m'apunto la ruta per fer-la quan apreti la calor, ja m'ha dit en Pere que és molt maca.
    Salut i pedals

    ResponElimina
  2. Realment genial, per mi aquests dies no tenen preu, sortideta en BTT i després un bon apat amb la companyia d'uns bons riures.
    Aquesta és l'intenció del grup dels Bandolers

    ResponElimina