dissabte, 15 de gener del 2011

Nous reptes

Aquest any ha començat preparant un nou repte plantejat a finals del passat. Des de que visc a Girona que estic al cas de la travessa a l'Estany de Banyoles i, tal i com va passar amb la Tramunbike, pensava que estaria be fer-la. Sempre m'ha agradat nedar i encara que mai ho he fet amb continuïtat, amb uns companys de la feina ens ho vam plantejar i vam tancar el tracte amb una encaixada de mans, pel que ja no ens podem fer enrere... Total que porto unes 5 sessions de natació a la piscina amb una progressió important.El primer dia, després de mirar el cronòmetre molt cansant portava ¡¡¡7 minuts!!! Estava fet pols i no havia fet ni 200 metres... Vaig fer una parell de sèries al meu ritme no gaire més llargues i cap a casa, però mica en mica la cosa a anat a més i un dia vaig estar 20 minuts, un altre 40 i l'últim dia hem vaig plantejar de fer 40 piscines que eren una mica menys de la meitat de la travessa de l'Estany.Vaig començar fent al meu ritme, canviant de carrer per no emprenyar a la gent que nedava més ràpid i amb paciència, anar contant amb una particularitat, que cada anada i tornada contava una piscina... En finalitzar, havia fet "40 piscines" sense aturar-me en uns 50 minuts i vaig pensar... "que bons que són els nedadors que fan la travessa en poc més de 24 minuts ,(resultat del primer classificat del 2010) he trigat més del doble en fer la meitat", això si, ben content per la progressió.
En arribar a la feina, comentant la jugada per escalfar l'ambient, analitzant el que havia fet amb companys que nedan sovint, arribem a la conclusió de que han estat, les matemàtiques no fallen, 40 X 2 = 80 piscines X 25 metres = ¡¡¡2 quilòmetres!!!. Això ho canvia tot... crec que podré fer la travessa amb garanties d'acabar-la sense patir. Igualment, feia temps que pensava en trobar un esport complementari al BTT i ara que m'he posat amb la natació, estic ben motivat.

3 comentaris:

  1. Me alegro por ti Quique, la natación va super bien como compenetración con la bici, además con esa progresión que estas haciendo al igual te dedicas y todo, jeje, por cierto, yo no tendría cojones de pasarme el lago de Banyolas ni arto cocacola, "en estos momentos claro", quizá practicando, ... umm ... al igual un día de estos me lo planteo, suerte y animos !!

    ResponElimina
  2. Hola, aixó també et pot interesar:

    http://nedaelmon.blogspot.com/

    ResponElimina