dilluns, 15 de novembre del 2010

Sortida a Murcia.

El que havia de ser la sortida al Turó de l´Home, es va convertir en un viatge a Murcia per conèixer a Marta, la meva nova neboda, així que, tot i que el dia era el perfecte (assolejat, cel net amb vent del nord i no gaire fred) l'haurem de buscar nova data. En Txema es va alegrar ja que no podia venir i jo també, no hauria estat el mateix sense ell.
Donçs com no podia ser d'altre forma, la bici també venia de viatge, tot i que per diversos problemes no he pogut sortir fins avuí. Cap a les 12:30 sortiem de casa del meu cunyat en direcció al parc natural del Valle, un paratge impressionant amb grans paissatges, ple de pistes i corriols i que es troba a escasos minuts de la capital. Hem començat per carretera per anar agafant alçada fins una pista de pujada impressionant. Era un camí d'un parell de metres d'amplada, amb constant ascensió, fent ziga-zagues i amb moltes pedres que el feian bastant tècnic.En arribar a dalt he esperat al meu cunyat i he trobat maca aquesta imatge de la màquina, que la veritat és que cada dia hem dona més satisfaccions.Després hem anat fent pistes en direcció a l'àrea recreativa de La Cresta del Gallo. Hem passat per un mirador d'on havia aquestes vistes de la ciutat.Ja a prop de La Cresta del Gallo, hem anat a fer aquesta foto a una barraca que hi ha al mitg del no res i que la primera vegada que vaig passar, hem va semblar autèntica.Després hem fet un tram de corriol molt maco fins arribar a l'àrea recreativa, des d'on he baixat per carretera fins a Murcia.
Avuí he portat la GoPro Hero i he fet alguns vídeos, però no han quedat del tot bé i m'estimo més no possar-los. Com hem va passar ja l'altre vegada que vaig sortir per aquesta zona, m'ha agradat molt, i és que hi ha tantes possibilitats que podries estar fent kms de corriols sense sortir de la zona. De fet, aquestes montanyes,tenen la particularitat que al no tenir gaire vegetació, per qualsevol lloc pots obrir nous corriols.
No han sortit gaires kms. però si que han sigut intensos. Aquí teniu el track i una imatge del Google Earth.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada