dimarts, 26 d’octubre del 2010

SORTIDA MARATHON AL TURÓ DE L'HOME

Quan pedalàvem en Txema i jo per la pista paral·lela a l'autopista cap a Sant Celoni durant la Girona-Badalona de l'any passat, anava mirant el Turó de l'Home i rumiant que estaria bé plantejar-se'l com a objectiu.M'agrada funcionar per reptes, i aquest havia de ser el d'aquest 2010, així que després de llençar el guà, de moment, en Txema (com no), en Dani, en Jordi i en Xevi s'han apuntat.
Va tocar passar algunes hores davant de l'ordinador amb el WIKILOC i el COMPELAND, fer un viatge a Sta. Maria de Palautordera per que en Jaume m'assessorés de la baixada i dedicar tres sortides a polir el tram fins a Sta. Coloma de Farners, però ara ja està tot lligat i només faltava el dia, així que, si no hi ha cap contratemps, serà el pròxim 10 de novembre. Si algú s'anima, només ho ha de dir que serà ben vingut. Aquí deixo el Track i la imatge del perfil.

1 comentari:

  1. Renoi quin repte!!!

    He estat mirant el track i no te mala pinta. Si vols dona-li un cop d'ull a aquests:
    - Llagostera - Santa Fe: http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1082434 100% ciclable!!!

    - Passavets - Les Agudes - Turo del Home - Passavets http://es.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1216358 (Coincideix amb el vostre, has d'agafar la tornada del Turó fins a Passavets)

    Si vols més informació envia'm un mail!!!

    Bona sort, i prepareu-vos!!! L'ascensió sortint d'Arbúcies és llarga, llarga, llarga!!!

    ResponElimina