divendres, 30 de juliol del 2010

1ª SORTIDA NOCTURNA

Feia temps que comentàvem la possibilitat de fer una sortida nocturna, en Marc li va posar data i al final ens hem trobat 14 bikers amb ganes d'aventura a Sant Pere de Galligans, tot i faltar gent, alguns per impediment i d'altres per lo de sempre, excuses sense fonament...La intenció era pujar a Sant Miquel i baixar després al König a prendre algo. Hem començat a pujar per la Vall de Sant Daniel per una ruta que no havia fet mai. De tant en tant feiem reagrupaments ja que la pujada és important i el camí més llarg que per la ruta tradicional.
Durant la pujada anàvem tenint boniques imatges de petites llums que enfilaven el camí lentament.fins a l'arribada a Sant Miquel on després de pujar al Castell hem tingut unes impressionants perspectives de la nit de Girona, la lluna sortint des del mar ben vermella... ha sigut un bonic espectacle.
Una vegada repossats, hem començat a baixar, alguns per la pista i els altres pel corriol tècnic fins a tornar a reagrupar-nos. Per mi ha estat la part més divertida per la dificultat relativa del camí que t'obligava a concentrar-te i aplicar-te al 100%.
Una vegada arribats a la Vall de Sant Daniel, hem decidit acabar de baixar pel Barri Vell i la Catedral i la veritat que ha valgut la pena. Hem baixat diversos trams d'escales i hem pedalat pels carrerons, que de nit, tot i la llum dels fanals, té un encant especial.Després hem arribat al centre i al final hem trobat lloc a la Plaça Independència per calmar la nostra fam.
Ha sigut una bonica experiència que esperem repetir aviat.

1 comentari:

  1. M'ho vaig passar com un gremlin moll.
    El 19 la pòxima... i encara n'hem de fer alguna més.
    Salut i pedals!

    ResponElimina