divendres, 27 de març del 2015

Pedalant de nou per l'Empordà


I aquest divendres, amb en Xevi M., en Xavi C. i en Carles C., sortida per carretera amb un dia esplèndid cap a l'Empordà.
A mesura que vaig afegint hores d'entrenament, vaig estirant una mica el quilometratge, i en el moment que vaig començar a aprofundir en aquesta comarca, he anat descobrint petites carreteres de fàcil rodar que conviden a gaudir de cada pedalada, de cada racó, de cada paisatge ... així que al meu cap van sorgint idees per anar allargant aquests moments, arribant cada vegada una mica més enllà fins al dia que gaudeixi de pedalar a prop del mar, visitant alguns d'aquests poblets d'autèntica Costa Brava. 
De moment avui hem arribat fins a Peratallada per carreteretes molt poc transitades fins a arribar a La Bisbal, on hem fet un entrepà i continuat la ruta ja de tornada cap a Girona.


Sortida familiar per Collserola i prova de la SOLO

El dijous havia quedat a Cerdanyola per sortir amb el meu oncle en BTT per Collserola. D'entrada tindria l'oportunitat de rodar amb la Santacruz Solo Carbon 27'5, una bicicleta que transmet potència només veure-la, amb un quadre robust i lleuger i unes suspensions Fox CTD que funcionen de meravella, canviant les sensacions sobre la bici depenent de l'opció utilitzada.


Vam anar fent una mica de tot arribant al cap d'amunt de la carena on vam poder gaudir d'unes magnífiques vistes del Pirineu nevat per una banda i de Barcelona per l'altre.


En algun moment jo anava agafant les variants que em proposava el meu oncle gaudint de corriols espectaculars i de les sensacions i la seguretat que em transmetia la Solo, que em van fer anar uns passos més enllà en la meva valentia per afrontar dificultats superiors a les habituals. Va ser tota una experiència que vaig gaudir molt.

I per acabar d'arrodonir el dia, dinar amb el meu altre oncle amb el qual havíem quedat al restaurant. 




Volta Ciclista a Catalunya

Aquest dimecres passat vam tenir la sort de poder tornar a gaudir d'una etapa de la Volta a Girona i, amb la sortida al costat de casa, no hi ha excusa. 
Vaig passar a veure els companys que treballaven on sempre retrobo algun que fa temps que no veig i petes la xerrada una estona.
En arribar els equips, al·lucines veient els muntatges i les espectaculars bicicletes dels professionals, i durant el control de signatures, tens l'oportunitat de veure i fotografiar-te amb l'elit del ciclisme.

Les espectaculars LOOK amb la potència integrada


Les Trek, simples pero elegants

Les S-WORKS espectaculars

Les CANYON tmabé molt maques

Li va durar poc el lideratge ...

El Irla-Gironí Martin

Amb en Samu Sanchez

En Contador a punt de signar

En Froome

Amb en Valverde 

El moment de la sortida neutralitzada

Pas per Els Àngels

dissabte, 14 de març del 2015

Segon mes de Base acabat

Aquest divendres vaig acabar el segon mes de l'entrenament amb 711 kms gaudits, la majoria, per les carreteres de la província amb noves rutes i nous companys. Amb els pares del col·legi, quan coincidim, compartim bones estones de bici.


Una de les coses que més m'està omplint de la bici de carretera és anar descobrint carreteres poc transitades, petits poblets i bonics paisatges. Últimament he anat cap a l'Empordà on encara queda molt per fer, arribar al mar i continuar definint recorreguts adaptats a cada entrenament.
De motivació no en falta i estic amb ganes de continuar progressant i veure fins a on puc arribar. Aquest tercer més començaré a introduir petits ports de muntanya i allargar les hores de les sortides.

dimecres, 4 de març del 2015

Ruta pel Baix Empordà

Estic a punt d'acabar el segon mes de base i vaig acumulant hores i quilòmetres amb la bici de carretera i puntualment amb la BTT. Hem fet un grupet maco amb pares del cole i quan tenim oportunitat quedem per sortir. La setmana passada no vam poder fer la sortida que teníem prevista així que la vaig fer jo i aquest dimarts l'hem tornat a fer però afegint kms i en sentit contrari. Hem gaudit molt per aquestes petites carreteres molt poc transitades del Baix Empordà i d'un merescut descans amb entrepà a La Bisbal. Els meus companys de ruta, en Dani, en Quico i en Jordi C., han anat descobrint poblets amagats i carreteres d'aquesta comarca que no coneixien pedalant amb un dia perfecte per la pràctica del ciclisme, sense vent, amb una temperatura agradable i el sol amagat. Llàstima de l'avaria que va patir en Quico quan érem a Bordils que ens va condicionar el final de la ruta. 

Ja n'estic rumiant d'anar allargant aquesta ruta fins a arribar al mar, així que vaig veient rutes properes.