divendres, 2 de desembre del 2011

aprofitant el bon temps...

Aquesta setmana aprofitant la festa i el bon temps he intentat recuperar el temps perdut. Portava temps fent rehabilitació per un dit que tinc tocat i això no em permetia sortir tot el que volia, i total per res, perquè el tinc igual... Segur que és culpa del fisio que no ho feia be, oi Marc?.
Total, que una vegada recuperat l'horari normal, el dimarts vaig sortir amb en Paulí, amb el que feia temps que no sortia i que ara torna a estar motivat amb la bici, i la Isa que la torna a agafar després d'una lesió. Hem anat per la zona de Canet on ens hem trobat molt de fang que ha complicat la cosa i ha fet que la Isa digués prou i marxés cap a casa. En Paulí i jo hem continuat per intentar fer un tram de l'Open de Canet però no he sabut trobar-ho, així que hem reculat i després de fer els corriols del volcà de Canet, hem baixat cap a Sant Gregori on hem fet algun corriol més i cap a casa. Ens han sortit una mica més de 40 kms, així que prou be després de dies de no pedalar.
DIJOUS:
De nou sortida aquesta vegada en Manolo i jo sortíem des de Fontajau, recolliem a la Isa a Emili Grahit i a l'Eva a Quart que per fi estrenava la seva KONA nova. Després d'alguns ajustos, hem sortit pel carril bici fins a Llambilles per pujar a Sant Cristòfol. Hem fet una paradeta de 5 minuts i de nou en marxa ara baixant per l'altre pista per agafar el corriol que uneix les dues on he fet aquest vídeo en passar la riera.

Hem continuat cap a Llambilles per darrera fins arribar a un trencat que hem agafat per enllaçar amb el recorregut 3 de BTT i part del recorregut de la Marató de Les Gavarres, i d'altres pistes cap a Quart on en Manolo ens ha deixat ja que tenia pressa. Allà hem fet una petita classe teòrica de com canviar una roda i després amb la Isa cap a Girona.
DIVENDRES:
...i avui havia quedat amb en Jordi Sala i en Xevi Comas per pujar a Rocacorba. La meva intenció era fer la pujada per la pista i baixar pel corriol, però hem tingut problemes de punxades amb la bici d'en Jordi que al final a tingut que tornar sense acabar la ruta.En Xevi i jo hem tirat amunt arribant a dalt a la una ja amb una mica de pressa. Hem fet les fotos, hem menjat alguna cosa i cap a baix per la pista on m'he hagut d'acomiadar del meu Polar CS100 que m'ha caigut a mitja baixada i no m'he adonat fins arribar a Canet...Ha sigut diferent a com tenia ganes de fer-la, però estic satisfet ja que ho he pogut fer tot amb el plat mitjà, encara que a un ritme molt inferior al d'en Xevi, que segueix fort fort.

3 comentaris:

  1. Quique,
    Hem de tornar-hi, doncs segueixo sense saber l'alternativa de baixada de Rocacorba... i ja saps que corriolar amb tu es tot un "gustàs"!!!

    Per cert, com a baixat el nivell de la riera... es la mateixa que vàrem fer tornant de Els Metges amb en Jordi, no???

    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Ei a recuperar del tot aquest dit, eh! genial el comentari que m'has posat el bloc, m'ha encantat! moltes gràcies ja tinc la carta escrita, jejeje

    ResponElimina
  3. Sr. Josep Martin!! Per alusions em veig obligat a comentar!!jaj Serà que no hi hem passat hores remenant aquest coi de dit!! De fet, una mà amb 4 dits tambè és funcional!;)

    Jo avui, aprofitant aquest bon dia que ha fet, he agafat carrilet fins a Quart i he fet una ruta de pujadetes i corriolets. No em preguntis per noms perque m'hi ha portat el meu cosí, però com que m'ha agradat tant, repetiré!!jej Nivell principiant però ha estat diverit amb aigua i fang..

    T'espero el dia 14! Records i que tinguis una bona setmana!

    Marc.

    ResponElimina