dilluns, 9 de novembre del 2009

De Girona a Badalona amb BTT

Després d'hores de COMPEGPS, plànols, sortides d'exploració, etc. he decidit afrontar el repte d'unir la meva acutal ciutat amb la meva antiga residència aquest divendres 13 de novembre.
Quan vaig adquirir la meva primera BTT allà pel 2003, (TREK 4500) vaig plantejar-e diferents reptes a assolir amb ella: pujar als cims mítics dels voltants de Girona (Rocacorba, Sant Grau, Sant Miquel i Els Àngels, tots fets diverses vegades), participar dignament a la TRAMUNBIKE (objectiu complert a la 10ena edició que de moment diuen que ha estat la més dura pel fang) i el de més magnitut, unir Girona (on visc des del 1998), amb Badalona (on he viscut fins llavors) per camins de muntanya. La fita sembla important, ja que crec que em sortiran uns 120 km, però per això disposo de tot el dia i de la companyia d'en Txema que s'apunta a tot.
Després d'una última setmana molt activa, ciclísticament parlant, i de veure que el temps acompanyarà, crec que és el millor moment per provar-ho. Sempre ens quedarà agafar el tren si la cosa es complica, però tinc fé en nosaltres i anirà molt bé i serà una d'aquelles sortides per recordar i qui sap si es convertirà en una fixa anual...De totes maneres, tot això ja s'anirà veient en aquest blog.
Si algú es vol apuntar a fer-lo ja sigui sencer o part, no hi ha cap problema. Només us heu de posar en contacte amb mi.
Us deixó el track dividit en 4 trams.



2 comentaris:

  1. Ei Quique!! Que tal la morena?? guapa no?? jeje, ja veig que aquesta setmana no has parat de fer km's!! divendres si el temps acompanya i tot va bé, intentarem aconseguir-ho!! Girona-Badalona!! Vinga, ja parlarem per quedar amb l'hora. Fins divendres!

    ResponElimina
  2. Nois estaís echos unos maquinas, esta ruta tiene que ser dura tanto física como sicologicamente, debido a la kilometrada claro. Una mítica que tengo yo conseguida parecida a esta es la de Castillo de Aro _ Olot, Olot Castillo de Aro, que te salen unos 200, vamos pa cagarte, pero si estas las haces en buena compañía te lo pasas en grande y además consigues el reto. Un saludo y força btt.

    ResponElimina