diumenge, 11 d’octubre del 2015

Memorial Jordi Farré - Sant Quirze

Ahir es va celebrar el 1r memorial Jordi Farré de BTT a Sant Quirze del Vallés, i com no podia ser d'un altre forma, vaig anar a participar i gaudir d'un dia especial ple d'emocions.
Em vaig aixecar d'hora per preparar les coses i arribar allà amb temps, ja que tenia una hora de viatge. Havia quedat amb en Ramsés a les 8 a Hostalric i vaig arribar una mica tard. Al final vam anar cadascú amb el seu cotxe i vam arribar amb temps d'aparcar, preparar-nos, anar a buscar els dorsals i obsequis, saludar a molta gent que feia molt que no veia i escalfar una mica abans de sortir. A la mateixa sortida em vaig trobar amb en Pepe, amic de joventut al que feia també molt que no veia.

Es van fer una sèrie de bonics i emotius actes en homenatge a en Jordi i a la seva família i passades les deu es va donar la sortida.
Vaig decidir sortir a donar-ho tot. Al principi s'em van carregar les cames de seguida, però anava aguantant fins a la pujada on també vaig poder mantenir un ritme constant fins a arribar als primers corriols. Va ser un recorregut molt variat amb molts talls de corriols ràpids i divertits i constants canvis de ritmes. Em vaig mantenir tota l'estona a altes pulsacions però amb bones sensacions, vaig anar fent, sent avançat per alguns i superant a d'altres.
Al final vaig arribar el 62 de prop de 200 molt satisfet d'haver contribuït una miqueta a fer aquest dia possible i de l'esforç fet.
Després de la cursa, entrepà, salutacions, converses ... tot en un immillorable ambient i envoltat de gent marcada pel company i amic que era en Jordi per tots nosaltres.

diumenge, 4 d’octubre del 2015

Les Cales de Begur

Aquest passat dijous dia 1, amb en Manel, vam fer una sortida que feia temps em rondava pel cap, les cales de Begur. Havia sentit a parlar i conec una mica la zona d'haver treballat una petita temporada, així que només faltava trobar el dia i anar a patir les dures rampes de la zona. Dies enrere havia provat que es trigava a fer l'aproximació, així que es preveia una ruta llarga, amb més de 100 kms i un grapat d'hores.
Passades les 10, sortíem de Fontajau cap a Celrà per fer via fins a Corçà, on ens endinsaríem a la plana de l'Empordà per arribar fins a Pals i d'allà a la costa per gaudir de l'espectacle de les vistes amb una mar enfurismada, el paisatge de la Costa Brava i el dur recorregut.
Es van succeir les cales, les rampes duríssimes (fins a un 24%) i les vistes impressionants fins a arribar a Calella de Palafrugell, on vam decidir tornar per La Bisbal fent La Ganga.



 
 
 
Al final més de 8 hores sobre la bici, 140 kms recorregut i un dia inoblidable dels que fan afició.