dimarts, 9 de setembre del 2014

Rocacorba



Ara feia temps que no pujava a Rocacorba, des dels 4 cims, així que aquesta setmana que tenia temps volia pujar. Vam lligar-ho amb en Dan que feia temps que el tenia pendent, i cap amunt. Tot i que dilluns havia dormit molt poc, era l'única tarda que podíem quedar més tranquils, així que dit i fet. La pujada va ser la de sempre, anar fent camí el més recte i ràpid possible. En arribar al dipòsit, un descans, avituallament i a pedalar. La pujada està més difícil que l'última vegada, però anàvem fent amb algun peu a terra. En arribar a l'asfalt, recuperar una mica per acabar de pujar amb esprint final.






Per baixar vam passar pel santuari i el corriol de sota la carretera que arriba al pla de les antenes. Tot i que molt de tros es fa a peu, hi han d'altres que es gaudeixen molt i crec que per paisatge i aquests trams val la pena entretenir-se. Una vegada al pla, vam anar cap a Granollers trobant-nos més de mig trajecte arreglat, el que va fer més còmode la baixada. En arribar a la civilització, vam continuar pel camí ral i algun tram de carretera acabant la sortida quasi com nocturna a causa de la tarda fosca que es va posar.


Les meves sensacions no van ser del tot positives. Amb el poc descans que portava, em va costar i no vaig trobar-me del tot bé, portant les pulsacions sempre bastant elevades. El dia 21 vaig a fer la Costa Brava Extrem a Blanes i haig de posar-me les piles per intentar fer una bona cursa.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada