dimarts, 1 de desembre del 2009

Un altre punt de vista...

Avui he vist la muntanya des d'un altre punt de vista. Després d'anul·lar la sortida en BTT amb la Sofia i per casualitat, m'he trobat quan venia del super a en Josep. Ja feia temps que comentavem de sortir amb el seu 4x4 a fer un tomb i a ensenyar-li alguns camins. Total, que després de xerrar una estona he pujat a casa a deixar la compra i cap a la muntanya amb el seu JEEP WRANGLER 4L benzina de 200 cv. Hem anat cap a Taialà on hem pujat i baixat un tram de línia elèctrica que amb el fang estava una mica més complicat però amb aquesta màquina, com es pot veure al vídeo, cap problema.

Després hem anat cap a Sant Gregori on hem volia ensenyar una banyera una mica més complicada, i la veritat és que si ho ha sigut, ja que ni l'un ni l'altre l'hem aconseguit pujar. Li falta posar l'autoblocant per que el cotxe no perdi tracció quan una roda queda sense tocar terra.

Quan ja tornavem cap a casa portant jo el cotxe, li he ensenyat una pista que ell no coneixia i amb un xargai important que hi havia a l'esquerra, ens hem quedat enganxats per sota i hem hagut de trucar a la dona que ens vingués a buscar per agafar un altre cotxe i estirar-lo. El que era una estoneta s'ha convertit en tot un matí d'aventura... Ha estat divertit i ho hem de tornar a repetir amb més temps.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada