divendres, 18 d’octubre del 2013

Quicades ...

Avui he sortit amb l'Oscar per tal d'explorar la possibilitat de baixar de Rocacorba per una ruta inèdita.
Hem començat a pedalar pel carril bici cap a Sant Gregori, Santa Afra amb sèrie inclosa, i camí ral fins a Granollers on hem visitat a en Manel que ens ha ofert un bon avituallament.
Una vegada recuperats tocava pujar a sobre de Rocafesa per un camí que ha costat de trobar i que havia fet una vegada baixant. És una pista pedregosa i amb continu ascens que ens ha fet patir de valent i esforçar-nos per superar-la. Una vegada a sobre de la cinglera he anat buscant per orientació el corriol que havia fet una vegada caminant i que baixa cap a Bosquerós i no ha hagut forma de trobar-lo, això si, hem pogut gaudir del mirador que hi ha sobre la cinglera i que ofereix unes vistes impressionants de la Vall de la Llémena, el volcà, Sant Roc ... només per això ja ha valgut la pena.


 

Després hem estat buscat el corriol i hem acabat emboscats arrossegant les bicis per entre les bardisses, esgarrapats ... i això és el que es diu una "quicada". Els que em coneixen saben que de tant, sortint amb mi passen aquestes coses.

Per acabar-ho de guarnir, he trencat la puntera del canvi amb una pedra i hem hagut de fer les mil i una per arribar fins a Girona.

2 comentaris:

  1. Caraju kike, coses del btt, i no es macu aixo? Si estiguessim quiets, estariem malalts!!
    Animus i gracies x nar descobrint camins i corriols!!! Salut i pedals!!!!

    ResponElimina
  2. Quicades... ya lo puedes decir... Pobre Oscar!!! Si soy yo te sacrifico. Aixxx pero es que si no ... no serias tú.

    ResponElimina