divendres, 26 de juliol del 2013

Sempre som els mateixos però...

... que bé que ens ho passem.
Ahir era el dia fixat per fer la nocturna que tothom tenia ganes de fer i al final, a dos quarts de 10 ens trobàvem a la Guàrdia Civil els de sempre, els que no falten mai, en Xevi i jo.
A mida que anava avançant la setmana anava caient gent per uns motius o uns altres i la veritat és que ser dia festiu a Girona no ajudava gaire. És comprensible.

Total, que veient que el panorama no pintava gaire bé i després dels 10 minuts de cortesia començàvem a pedalar en direcció a Quart per gaudir d'una autèntica "corriolejada" reseguint el circuit de l'Open de Fornells amb els seus tobogans que a les fosques encara es fan més emocionants. En ser dos, la cosa anava ràpida i poques parades vam fer així que vaig acabar amb un mal de cames important. El meu estat de forma ara mateix deixa bastant que desitjar, tot el contrari que el d'en Xevi així que per mantenir el tipus jo haig d'anar forçant mentre ell va gairebé de passeig, però gaudim junts de la BTT que és el que importa.

En acabar, conclusions sobre pedalar de nit i que és el que més s'ajusta a aquestes condicions de falta de llum i finalitzar la jornada amb una cervesa i una burguer, que més es pot demanar...

1 comentari:

  1. Com molt be dius...
    Que be que ens ho passem... sense fer cap mal i fent el que ens agrada, pedalar...
    Al ser dia festiu, pos clar, un per un motiu o altre ens quedem sols.

    Ara, experiència corriolera de nit TOTAL.
    Ja sabem que millor portar més llums que menys quan es tracta de una nocturna corriolera (la propera afegiré un frontal a les superllums que ja duc)

    Baixant els tobogans, de nit, acolloneix una mica i em vas fotra una bona repassada, jejeje.

    Acabem omplint la panxa??? Hi tant¡¡¡

    Salut i fins la propera (de nit o de dia, ja ho saps)

    ResponElimina