dijous, 20 de desembre del 2012

Retrobaments...

Avui ha sigut el dia en que m'he tornat a pujar a la bici des de que el 30 d'octubre vaig decidir fer una aturada. No hi ha hagut cap motiu concret, però vaig sentir la necessitat de descansar i relaxar-me. Durant aquest temps he anat un parell de dies a nedar i poca cosa més. 
Així que després, de passar el dia d'ahir a casa d'en Manolo fent una posada a punt, avui ens retrobàvem en Xevi C. i jo per pedalar plegats un altre cop després de molt de temps. El que tenia clar és que aquest inici me'l vull prendre amb calma, rodar sense gaires pendents, sense pujar de pulsacions i fer un inici amb seny per comprovar quin serà el meu estat de forma cap a la primavera i comparar amb aquests darrers anys. 
A les deu érem a Fontajau amb un dia magnífic amb una molt bona temperatura per anar en bici i sortíem cap a Anglès pel carrilet xino xano comentant les nostres coses i arreglant el mon... ai si ens deixessin... per fer la tornada una mica més entretinguda per Bonmatí i el corriolet vora el Ter de la Tramun, que per cert està molt maco a la tardor. En total han estat un parell d'horetes per fer uns 40 quilòmetres a un ritme una mica superior al que deuria, però bé, ja anàvem prou parats per en Xevi.
Doncs res, que tornem a ser-hi, a retrobar-me amb la bici, amb els amics i companys de pedalades i a gaudir d'aquest esport tant bonic i d'aquesta gent que he anat trobant gràcies a ell.

Salut

1 comentari:

  1. Quique,

    Tot un plaer pedalar al teu costat, i millor encara tindre't com a company.
    Com be dius... AAAIIII si en deixesin!!! Casum l'olla. Es tot tant complicat...

    Vinga, fins la propera... que ja estem tardant!!! jejeje


    Salut!!!

    ResponElimina