dilluns, 7 de maig del 2012

Sortida Marató a El Mont

En Xevi Comas ens proposa una sortida de llarga distància a La Mare de Deu del Mont amb un quilometratge superior a 100 quilòmetres i un desnivell positiu superior als 2000 metres amb un recorregut molt maco i variat amb una primera part bastant mixta amb pistes i alguns corriols tot de bon fer, l'ascensió al Mont (sense alternativa ciclabe) per carretera i la baixada amb corriols tècnics, divertits i entretinguts.
Com ve essent habitual al nostre grup, cada any organitzem alguna sortida de llarga distància, i l'any passat, després dels dos intents al Turó de l'Home amb final feliç (vam fer el cim), en Xevi es va proposar preparar una, i aquesta és la seva opció, així que ja sabeu, si algun valent es vol apuntar: Dia 15 de maig a les 08:00 hores al Pavelló de Fontajau. Qualsevol dubte, missatge al bloc o al correu i ho aclarim en Xevi o jo.

3 comentaris:

  1. Quique,

    Aquesta setmana farem alguna sortida per escalfar els pistons...
    tinc pensat d'anar a fer alguns camins i corriols d'Esponellà, Crespià, Sta.Magdalena... per tenir-ho tot preparat pel proper dia 15.

    Estic pensant en anar el dia abans a col·locar algunes marranxes d'aigua en algun lloc estratègic. No em conec la zona i no voldria que petíssim més del compte.


    Salut!!!

    ResponElimina
  2. Ei maquinons!!! llàstima que sigui aquest dia el dia del repte,,,,, m'auria agradat molt acompanyar-vos, pero el diumenge tinc la Remences i no crec que estigui recupera't de cames per fer una quilometrada amb BTT. Un altre dia serà!!!
    Que tingueu molt bon dia i molt bona ruta!!!
    Salut!!!

    ResponElimina
  3. si m'ho puc montar , en Nava i Menda lerenda , ¡¡VENIM !! FORÇA ESCOLETA. Salut companys

    ResponElimina