dijous, 27 de maig del 2010

I ara la PEUGEOT ...

Ara veig que anava equivocat... la PEUGEOT no és una BTT i menys doble... així que la pobre, després d'uns quants salts i pujades de voreres, va dir prou i es va trencar per una de les vaines deixant la roda posterior tocant amb aquestes. Total, que ara si que estic sense bici... Que hi farem...

dimecres, 26 de maig del 2010

Dies de sequera ciclista

Ara fa temps que no escric res, i això té un motiu que no és altre que problemes mecànics amb la bici. Feia dies que, després de fer-li el manteniment del link de la suspensió trasera, no havia quedat del tot bé, el basculant tenia joc i quan pedalava fort em tocava amb la biela.
Vaig quedar amb en Txema per fer un tros de la Tramunbike i intentant collar-lo una mica, se'm va trencar un cargol... total, que vaig anar a Sabadell des d'Amer a comprar tot el kit per cambiar-ho tot. Una vegada a Girona vaig portar-ho al mecànic i sense les eines adequades no es podia fer bé pel que, aquest cap de setmana passat, la vaig dur al meu oncle que me la portarà a reparar.
Tot plegat, sense bici, sense pedalar i una mica agobiat amb el tema.
De totes formes, aprofitaré per fer-li un rentat de cara i aquesta setmana sortiré un dia a passejar amb la meva última adquissició, una PEUGEOT antiga que va de meravella per anar per Girona.

dimarts, 4 de maig del 2010

Dies de neteja de corriols

Després d´algunes sortides i veure com estan els camins i corriols, feia dies que volia sortir a netejar una mica alguns dels que paso habitualment, així que he comprat una eina per fer-ho i, tot i la pluja, he anat una estona. He fet part del recorregut del caixa Girona de Fontajau i m´he trovat que bona part d´un dels trams de corriols més macos, estava totalment obert com per passar un cotxe. De totes formes he anat netejant algunes branques fins que tornat m´he trobat una part d´un corriol tallat.Després d´una estona de feina ha quedat així.A la zona d'Els Àngels també he fet una mica, però aquí la cosa es diferent. Hi han zones de bosc que estan molt afectades, així que, molts camins i corriols es troben tallats. He fet un corriol que baixa des de Can Pol a la ruta 11 de BTT. Com es pot veure a les fotos estava molt malament.Però després de prop de dues hores...He comprat una serra plegable que puc portar sempre a la bosa sense perill de que hem faci mal en una caiguda, així que continuaré fent feina per recuperar alguns dels camins i corriols perduts. Si tots (bikers, motoristes, caminants, etc.) ho fessim una mica...