dimarts, 31 d’agost del 2010

Rocacorba ... i van tres

Avuí he anat amb en Ferran a Rocacorba. Era la primera vegada que pujaba fins el cim del Puigsou. Un altre vegada que vam pujar es va quedar al plà de les antenes i avuí, amb molt patiment, hem arribat junts a dalt. Les últimes plujes han fet sortir moltes pedres i estava més dur del que ja suposen els 23 km aproximats que hi ha des de Girona.Una vegada a dalt, hem fet la foto obligatòria i després de l'avituallament hem anat cap al santuari per agafar el corriol d'apeu per baixar a Canet.En Ferran, que tampoc havia baixat mai pel corriol, l'ha trovat una mica extrem. El principi ho és una mica, però després crec que ho ha gaudit, encara que ja anava bastant tocat.També l'he fet aquest video:
Avui era la primera vegada que sortia per Girona amb la BLUR LT, de fet, volia estrenar-la pujant a Rocacorba, però com marxava a Mazarrón... La qüestió és que avui, baixant pel corriol, he sentit allò que pretenia quan vaig fer el canvi: més seguretat a l'hora de baixar i poder afrontar passos que abans no m'acabava de decidir. He disfrutat molt. En un pas al que m'he sorprés afrontant-lo sense rumiar-m'ho dos vegades en Ferran m'ha grabat aquest video quan l'he tornat a fer:

Ja per acabar, una curiositat que ens trobem pel camí. A l'últim tram més planer, hi ha aquest arbust amb el tronc recargolat:Ha sigut una bona sortida, un repte superat per en Ferran que ja a aconseguit els tres pics dels voltants de Girona (Sant Miquel, Sant Grau i Rocacorba) i 41,5 km en 3 hores i 28 minuts

1 comentari:

  1. Bona sortida Quique!! ja veig que la BLUR LT marxa com una seda pels corriols de Girona!! Una gran bici!! Es veu molt guapa a les fotos! Ja he vist el teu comentari al meu blog, merci!! Ens veiem dilluns!

    ResponElimina