divendres, 13 d’agost del 2010

Ja roda...

Després d'una última setmana d'estones de feina, avuí he pogut rodar una mica amb la nova bici. M'ha costat ajustar-ho tot, però el final ha sigut gratificant, encara que manquen posar a punt les suspensions. Vull explicar una mica tot el procés, així tindré un record de la creació i neixement de la nova criatura.
El primer pas va ser anar a buscar el quadre i suspensió que tenia encarregats i vaig afegir-li un manillar que tenien d'oferta i que necessitava per guanyar una mica d'amplada.Després de no trobar sol·lució per adaptar les meves CROSSMAX SL, vaig decidir comprar aquestes CROSSMAX STAra havia de desmontar la vella BLUR XC i començar a muntar la nova BLUR LT. Primer pas... montar la direccióVaig montar les rodes amb els meus discos, caset i neumàticsDesprés tocava montar la impressionant FOX TALASEl manillar i la tija amb el seientPedalier, cadena, canvi, desviador, fundes, cables i pedals nous que feia temps que guardavai després de col·locar frens, comptaquilòmetres, etc., aquest és el resultatEstic molt content amb ella i quan adapti les suspensions a les meves necessitats, penso que hem donarà moltes alegries i grans moments. Aquesta próxima setmana la provaré a Mazarrón, així que ja ho explicaré...
Próximament faré un altre entrada amb el procés de restauració de la BLUR XC, que penso que quedarà espectacular.

3 comentaris:

  1. Felicitats Quique!!
    T'ha quedat molt i molt guapa!!! Ets un manetes! jeje.
    Ara toca disfrutar-la! Que vagi molt bé per Murcia. Ens veiem!

    ResponElimina
  2. Bufff... quin pepinu de bici!! Això és per a baixar fort, eh! Que la distrutis molt.

    ResponElimina
  3. El nostre agent a Sant Gregori ja m'ha informat que la XC va per bon camí, a veure si la setmana que ve la podem montar. A disfrutar de les vacances!!

    ResponElimina