dimarts, 12 de gener de 2010

Primera sortida de l'any a Calasparra

Aquest dies de reis hem anat a Calasparra a veure a la familia i he aprofitat per fer la primera sortida de l'any amb en Víctor i el seu germà Gabriel. En contes d'anar cap on sempre vaig, vam fer una via verda que va cap a un poble que es diu Moratalla, en principi tot sense gaires complicacions però amb algun tram amb una mica de fang. Quan portavem una estona vam arribar a un camí amb un fang enganxós que va provocar que haguèssim de baixar de la bicicletai deixar-la de la següent "guissa", amb les rodes com pilotes i travada per la quantitat de fang acumulat Després vam arribar al riu Moratalla que vam travessar per un pontet de planxa que haviem de passar amb molta cura per no relliscar i caure a l'aigua.
A partir d'aquest punt vam decidir anar cap a la carretera de Socovos, ja que cap a Moratalla, possiblement ens trobariem més fang i ens complicaria la sortida.
Arribar a la carretera ens va suposar fer dues pujadetes dignes que vaig superar amb paciència. Una vegada al punt més alt vam agafar un camí de baixada que després anava planejant per pistes de muntanya i camps d'arbres fruiters fins a la carretera. Una vegada allà, ens vam adreçar cap a Calasparra a un bon ritme marcat per en Víctor que mica en mica va agafant fons i augmentant el seu nivell. Segur que a l'estiu podrem fer bones sortides tots dos. En Gabriel, que encara que està fort, feia més d'un any que no agafava la bicicleta i això es va notar al final que no va poder continuar al nostre ritme.
Tenia pensat fer un altre sortida, però el temps que va fer la resta de dies amb temperatures molt baixes i dies sencers de pluja no ho va permetre... em vaig quedar amb les ganes de fer la volta a la Sierra del Molino probant per un corriol molt maco que vaig fer una vegada en moto... un altre viatge serà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada