diumenge, 21 de juny del 2009

Sortida iniciàtica d'en Carles i la seva MONDRAKER

El dijous passat vaig quedar amb en Carles per fer una sortideta relaxada per la zona de Quart i així que veiés una mica el que feiem habitualment en les nostres sortides multitudinàries i que la fama que es han creat no s'ajusta a la realitat.
Vam quedar a Emili Grahit i el primer a destacar és que la seva MONDRAKER (no li vaig fer cap foto...) en va encantar. El quadre té una línia molt maca i la combinació del blanc amb el verd, molt encertada. Trobo que ha fet una molt bona compra. Vem començar pel carrilet fins a Quart, vaig pensar en fer part del recorregut del Celrè però en sentit invers, i després de la primera pujadeta al poble, tot la resta es va fer molt bé i sense gaire esforç gaudint dels corriols, els passos del riu, ja bastant sec, i la fauna autòctona.

En arribar a la pista que puja a la carretera dels Àngels, la pujada va costar una mica d'empassar més que res per la falta de costum que no li deixava trobar una cadència de pedalada apropiada. En arribar a la carretera li vaig propossar arribar-nos fins al camí de la Font dels Lleons per baixar fins aquest fins a la Vall de Sant Daniel i li va semblar bé. La carretera ens va permetre trobar un ritme de pedalada correcte i corretgir l'alçada del seient, el que li va permetre gaudir una mica més de la pujada sense patir. Baixant pel caminet, molt enverdissat i transitat per cert, li vaig fer aquest video:

De seguida vam arribar a la Font, cap a la Vall i després de passar l'Onyar ens vem separar cadascú cap a cassa seva.
Em va comentar que li havia agradat i ara ja tenim un altre aficionat... ja en tinc ganes de que un dia ens poguem ajuntar tots i fer una sortideta a Can Perot per exemple ... serà molt macó anar uns 20 ciclistes per aquestes montanyes gironines...

2 comentaris:

  1. Ja estem tardant a fer la sortida a Can Perot!! jeje.
    Ah, a Radikalbikes em deixen per 530 Euros la Rock Shox SID RACE amb montatge i IVA inclòs. Es dispara una mica del presupost, però la setmana vinent aniré a que me la montin. La meva TORA estan esperant una trucada, sembla que té trencat els retens i el cartutx de l'aire. No crec que no entri amb la garantia. Depen del preu no l'arrglaré.
    Bones Vacances!!

    ResponElimina
  2. Si si, iniciàtic....i al segon 00:49 finaliziàtic per un pèl.
    Mira palante animal!!!!

    ResponElimina