dimecres, 11 de febrer del 2009

2on CAMPIONAT DE KARTS ART GIRONA- 1ª PROVA SILS


Pel dia 3 de febrer estava convocada la 1ª prova del campionat de Karts de l'ART Girona, però degut al temps, es va haber d'ajornar pel dimecres dia 4.
El dia començava assolejat encara que havia plogut força el dimarts, pel que no sabiem en quines condicions ens trobariem el circuit.D'entrada ja hi havia l'inconvenient de que molta gent no podia vindre, entre aquests, la gran promesa per aquests any i màxim candidat al títol, en Txema.
Les noies també es van apuntar, però degut a al canvi de data i al no poder realitzar una màniga de fémines, les que quedaven no van considerar oportú vindre a còrrer amb nosaltres.
Cares noves respecte al campionat 2007 i en total 10 malalts disposats a gaudir d'un dia de karts.
Van començar els entrenaments classificatoris i en Javi va fer la pole treien-me unes bones décimes. El circuit es trobava bastant bé encara que hi havia alguna zona humida i sobre tot dos revolts amb força aigua que es trobaven una mica delicats de traçar.
Primera màniga de cursa, i només començar vaig veure que tindria feina, ja que a la sortida ja em va avançar en Ruli (cosí d'en Javi) i en Miguel, així que tocava possar-se les piles i intentar pujar el més amunt possible ja que en Javi ja era molt lluny. A en Ruli el vaig poder passar amb un interior net, agafant-li la posició per traçar un dels revolts delicats i intentant no perdre, va trepitjar l'aigua i es va envirollar provocant una petita melé. A en Miguel el vaig agafar de seguida i amb una mala interpretació de la cursa, em va facilitar l'avançament per després adonar-se de que podia seguir el meu ritme sense problemes. Van passar un parell de voltes tenint-lo ben enganxat, però després de concentrar-me una mica li vaig treure uns metres suficients per arribar segon sense pressió.
Per la segona màniga vem decidir canviar-nos els karts amb el company que havia quedat davant nostre a la primera, aíxí que em va tocar el de'n Javi, que de seguida vaig veure que anava força millor que el que havia portat fins llavors, així que ens vem col·locar a la sortida i gaaassssssss....
Sense gaires problemes em vaig posar primer i hem vaig destacar bastant pel que rodava cómode i sense arriscar, i a mida que pasaven les voltes, anava perdent metres respecte a en Ruli, que venia uns 0,5 segons per volta més ràpid que jo, però ja no va ser a temps i vaig poder guanyar amb tranquil·litat.
Total, 45 punts importants pel campionat, una bona diferència respecte a en Txema, que molt s'haura de posar les piles si vol confirmar la seva velocitat quanyant el campionat.

3 comentaris:

  1. Això de gran promesa per aquests any i màxim candidat al títol res de res!! No ho vull ni sentir!! jeje, prou pressió ja tinc per haver faltat a la primera gran cita, com per tenir que córrer amb aquest afegit!! jeje. Serà difícil ser al davant al final del campionat, però ho donaré tot per no fallar als meus aficionats!! jeje.
    Txema
    Veient la foto, ja em venen ganes de que arribi la segona gran prova del gran premi de karts 2009!! Gaaaaaassssss!!!

    ResponElimina
  2. Hola Quique,
    sóc la Brígida, la dona d'en Txema.
    A través del seu blog, he arribat al teu, i ha estat quan m'he fixat amb el teu prefil... més concretament amb els llibres que t'agraden llegir.
    Has llegit mai algun llibre de Alex Rovira?? a mi m'agrada molt com escriu.
    A veure si em recomanes algun llibre, tinguen en compte que actualment m'agrada el tipus de llibres que descrius.
    Per cert, gran escrit ...els fills, fa temps el vaig llegir, i fins llavors el guardo a la carpeta de "escrits importants per a mi".

    Molt bé el blog, però espero que no estiguis tant enganxat com el Txema, jejeje.

    Endavant les pedalades!!

    Brígida

    ResponElimina
  3. Hola Brigida. M'ha comentat en Txema lo dels llibres i ara he mirat el blog. M'alegro que t'agradi, però com pots veure, no estic tant enganxat com en Txema ... el seu blog està molt bé i en continua evolució i millora... es com si tingués una harley, cada vegada que el miro li ha posat una cosa nova ...
    Avuí mateix he acabat de llegir un llibre que es diu "20 passes cap endavant" de'n Jorge BUCAY i la veritat és que està molt bé. L'escrit d'Escoltar és d'aquest llibre. Explica 22 claus per avançar i crèixer personalment amb unes històries curtes molt bones i es fa molt facil de llegir. A mi me l'han deixat, sino te'l deixaria.
    Un altre escriptor que està molt bé i també té llibres molt interessants és en Paulo Cohelo. Té un parell de llibres molt bons d'aquest tipus, un és diu MAKTUB i l'altre MANUAL DEL GUERRER DE LA LLUM. Aquest si que els tinc però en castellà, si els vols te'ls puc deixar.
    De l'Alex Roviar no havia sentit a parlar. Em costa bastant enganxar-me a llegir ultimament, hi ha d'altres prioritats... nena, bici, karts, però quan agafo un de bo ...
    Bé, ja no m'enrollo més, que vagi bé i ja hem dirà en Txema si vols que et deixi els llibres...

    ResponElimina