dimecres, 25 de novembre del 2015

FI DE TEMPORADA

Després de força temps sense escriure, avui faig un petit repàs de què ha anat passant aquests darrers dies, que com és evident, no he estat parat. 
Una de les sortides més interessants d'aquests dies va ser la que vam fer per la Garrotxa sortint de Castellfollit, Sant Pau de Segúries, Camprodon, Beget i Oix. Tot i que el dia no va ser del tot bo, vam gaudir molt dels paisatges de tardor i d'un recorregut molt bonic que segur que tornaré a fer.

Un altra sortida que vaig gaudir va ser la de BTT que vam fer un divendres, formant un grupet maco i gaudint d'una bona sèrie de corriols per Les Gavarres que ens van deixar amb molt bon gust de boca.
El dia 12, aquesta vegada amb la bici de carretera, també vam aconseguir formar un bon grupet i a sobre vam portar cotxe escombra. Va ser un gran dia, amb una meteorologia perfecte per practicar el ciclisme i amb la tranquil·litat de portar un vehicle cobrint-nos les esquenes.
 

El passat dia 18 vaig fer la que era l'última sortida d'aquesta temporada amb una pedalada suau pels voltants de Sant Gregori i Cartellà. Ara toca parar un parell de setmanes per descansar i desconnectar i aviat començar la temporada 2016.

La veritat és que no estic gaire saturat i m'han quedat sortides pendents, però com l'objectiu de l'any vinent torna a ser fort, cal tenir paciència i anar pas a pas per intentar assolir les fites proposades. 

Ha sigut un any diferent, amb un inici amb entrenaments mantenint unes pautes però sense ser tan metòdic. He après coses importants que em serviran per arribar una mica més lluny aquesta pròxima temporada. Amb aquest esport que ofereix tantes possibilitats, no s'acaba mai d'evolucionar i encara queda molt per aprendre.

Pel que fa al 2016, la idea és tornar a fer la PDF NON STOP, preparar-la amb més temps, amb més coneixements tant del meu rendiment com de la meva preparació, més eines i sobretot amb l'experiència d'haver fet ja una. Han d'haver-hi canvis importants en diferents aspectes i el primer és el de la bicicleta, que per obtenir un millor rendiment, crec que hauria d'anar amb una 29 rígida i lleugera. L'entrenament també m'ha de permetre arribar en millors condicions en tenir ja unes dades i una experiència anterior.

Total, que hi ha moltes ganes, molta motivació i la tranquil·litat d'anar amb temps suficient per portar a terme una bona preparació amb llargues sortides que vagin posant el cos al seu lloc.