dilluns, 16 de febrer del 2015

Entrenant de nou. 1er mes de Base

A mitjans de gener vaig tornar a començar a entrenar seguint de nou les pautes de l'any passat, però sense ser tan estricte. De moment vaig fent base amb la bici de carretera amb pedalades d'unes dues hores i anar augmentant a poc a poc. He estat aquest primer mesocicle pedalant suau, per rutes el més planeres possibles i compartint ruta amb diferents companys i amics. Ha estat entretingut i sense adonar-me he fet uns 500 kms i més hores que el mateix període de l'any passat.
En un principi no tinc cap objectiu, encara que a mida que vagin passant els mesos aniré plantejant coses. D'entrada m'agradaria poder participar en la MTB Challenge Girona, però no sé ni com estaré ni si tindré temps. M'agafaria just acabar la base i seria un bon test, així que ja veurem. També m'agradaria fer alguna pedalada de carretera per viure l'experiència, a veure si en trobo una que em vagi bé i la puc fer. 
Ara a començar el segon mesocicle augmentant les hores setmanals i afegint la musculació que aquest any faré amb el compex per treure-li profit i així podré comparar amb l'any anterior quines són les sensacions.
Estic amb ganes i motivació en augment, així que potser serà un gran any.