divendres, 16 de maig del 2014

Provant provant ...

Avui tocava sortida llarga i així provar com van les coses de cara a la PDF. La meva intenció aquests mesos d'entrenament ha estat progressar en tots els aspectes i ara, a 42 dies vista, hem de saber si estem preparats per estar-nos un munt d'hores sobre la bici i afegint desnivell, pel que abans d'agafar-nos unes setmanes de descans, recuperació i assimilació d'aquests esforços, hem de fer algunes sortides de llarga distància.
A les 09:30 em trobava amb l'Òscar i després de solucionar uns problemes a la meva bici, hem sortit per carretera en direcció al Rocacorba.
Hem anat fent a un ritme còmode fins arribar a la pista, continuant l'ascensió sense parar ni regalar esforços fins arribar al cim, on ens hem avituallat una mica, fotos i cap vall.

 Ara tocava travessar de Canet a la Vall del Llémena i hem triat la pujada més forta per pujar a Sant Grau. Aquí l'Òscar a tingut una crisis i ha pujat per darrera meu. En arribar al cim, hem fet l'entrepà i hem descansat una mica.



Ara volíem tornar a pujar a Rocacorba des de Granollers per afegir desnivell, però l'Òscar no s'acabava de trobar bé i hem decidit tornar cap a Girona. Hem baixat gran part per carretera i l'última part pel camí Ral. Una vegada a Girona semblava que s'havia recuperat una mica i hem decidit pujar a St. Grau però a mitja pujada, ha tingut que desistir per rampes a les cames i ha tornat cap a casa. Jo hem trobava bé i he fet el cim i completat una sortida que tenia pendent ja feia temps.

I veient que encara tenia forces, he ampliat la sortida pujant a Els Àngels. En arribar, he menjat una mica, he demanat aigua al bar ja que no em quedava, he fet unes fotos i he decidit continuar la ruta cap a Quart passant pel Celrè. 
 Quan estava arribant a Quart i amb molt bones sensacions, he decidit tornar a St, Miquel, així que dit i fet. He pujat per la pista fins a Can Mascort, carretera fins a la casa de les Figues i després pista fins a tornar a fer el Cim.

Ja portava moltes hores i tot i trobar-me bé, he tornat cap a casa amb 122 kms i uns 3000 metres de desnivell acumulat amb la satisfacció d'haver superat la prova i veure que hi han garanties de superar la PDF. Encara falten unes setmanes d'entrenament, alguna altra sortida llaaaaaarga i el merescut descans per assimilar aquests mesos tan exigents.