divendres, 25 d’abril del 2014

Acabada la base

Aquesta setmana,després de dos mesos i mig, acabo la base del meu entrenament i avui hem fet sortida lliure amb l'Òscar i en Dan, on hem pogut verificar coses que ja havíem començat a veure. Però per arribar fins aquí han hagut de passar moltes altres coses que resumiré a continuació:

   - 1654 kms en 89h i 46' amb la bicicleta
   - 16h i 52' d'spinning
   - 35h i 15' d'entrenament al gimnàs
   - Algunes hores tretes a la família
   - Moltes matinades
   - Moltes coses apreses
   - Uns 4 kg menys
Encara no ha marxat la lluna...

Matinades

Hores de gimnàs
És evident que mai havia entrenat com ara i per tant el meu estat de forma ha de ser molt millor, però crec que seguir una metodologia ajuda molt a anar donant les passes oportunes a cada moment, per tant, les sensacions a dia d'avui són molt bones i la satisfacció molt alta. Crec que el camí és el correcte, la motivació també i la il·lusió molt gran. En aquests dos mesos que falten per la gran cita hem de treballar aspectes clau per afrontar la PDF NON STOP amb garanties.

Per la sortida d'avui teníem previst fer els 3 cims que tinc pendent encara, però les pluges de les últimes hores ens han fet decantar-nos per Les Gavarres, terreny molt més agraït en aquestes condicions. 
Al final ha faltat en Xevi i en Jordi C. i hem trobat a faltar en Manel, així que a les 10 ens trobàvem en Dan, l'Òscar i jo i decidíem fer la pujada a Els Àngels per carretera per enrederir el contacte amb el fang una mica. Hem començat a un molt bon ritme provant coses, però potser era una mica alt així que hem afluixat. Al final he pagat l'esforç i he arribat l'últim al cim on hem fet fotos, avituallament i cap a Montnegre i Sta. Pellaia.
Vistes cap a Les Medes des d'Els Àngels
 La intenció era arribar fins el Puig d'Arques, però ens hem embolicat i després d'una volta hem tornat per carretera a Santa Pellaia amb un ritme molt bo. Allà hem parat una estona a fer l'entrepà i en Dan ens ha deixat. 

Nosaltres hem continuat cap a l'objectiu però he vist que no arribàvem i he decidit tornar anar fent per ser a casa a les 4. Hem fet una ruta entretinguda, amb una mica de tot i on hem comprovat que aquesta part de l'entrenament ha sigut molt positiva i les sensacions són molt bones tot i que les meves cames s'han ressentit durant tota la sortida de la sessió de gimnàs d'ahir.