dissabte, 22 de març del 2014

Entrenant ...


Una vegada decidit a planificar-me els meus entrenaments, la màquina es va posar en marxa i ara ja fa un mes que vaig pedalant seguint unes pautes. Van caient hores i hores de bici com mai, sessions de gimnàs, estiraments, spinning ... Els recorreguts per ara no són res de l'altre mon i intento que siguin el més planers possibles, però de tot vaig traient el seu encant, descobrint rutes noves, camins i corriols, pobles ... gaudint de la bici i del que m'aporta.

A la mateixa vegada vaig aprenent que suposa això de portar un entrenament planificat i com aquest va canviant i adaptant-se a les particularitats de cada moment. És com un ésser viu que també diu la seva i entre sensacions, el cos, els ànims i les necessitats va variant contínuament.

També vaig aprenent quina és la millor forma de progressar a l'anar augmentat les intensitats i volums i a buscar temps d'on no hi ha per assolir els objectius setmanals.

Compartir aquesta motivació i alguns entrenaments amb l'Oscar i en Manel fa que tingui més al·licient i ens donem recolzament els uns als altres.

Es requereix molta força de voluntat per portar un entrenament com aquest, però quan l'objectiu i les motivacions són tan grans, es fa més fàcil el sacrifici. No hi ha res a demostrar a ningú, només el repte personal de ser capaç de superar-se a un mateix arribant a límits on mai havies somiat arribar i que hauries tractat de boig a qualsevol que t'ho hagués suggerit fa uns mesos enrere ... però així és la vida, es presenten reptes, els acceptem i a partir d'aquell moment tot gira al voltant d'aquest.



I després de les divagacions i els pensaments traslladats al blog, aquest dijous, seguint part de l'entrenament, amb l'Oscar ens vam fotre 5 hores non stop Girona-Platja d'Aro-Girona on també vam aprendre coses i valorar d'altres que ens serveixen per continuar amb el nostre entrenament.

dilluns, 3 de març del 2014

Ja no hi ha marxa enrere ...


Avui he fet la inscripció per la PDF NON STOP 2014 ... ja no hi ha marxa enrere ...

Aquests 2 últims mesos he estat iniciant la meva preparació per aquesta prova i tot i que crec que he desaprofitat un mica el temps, ara ja està la maquinària en marxa i en ple entrenament. No ha estat temps perdut però sí que no l'he utilitzat com tenia previst. De totes maneres, he après moltes coses, he viscut noves sensacions i he començat un tipus d'entrenament integral que no havia fet mai i que tinc plena confiança en què donarà els seus fruits.
Tinc una gran il·lusió i moltes ganes de seguir amb aquestes pautes d'entrenament per veure fins on puc arribar i el grau de millora que em suposarà.
Davant tinc un gran repte que requereix molta preparació i força mental, i tot això m'esperona molt, l'esperit de superació suposo.
Doncs res, que continuo pedalant, ritmes suaus, sense desnivell i molt conscient de tost els passos a seguir per arribar a bon port.
Salut