divendres, 26 de juliol del 2013

Sempre som els mateixos però...

... que bé que ens ho passem.
Ahir era el dia fixat per fer la nocturna que tothom tenia ganes de fer i al final, a dos quarts de 10 ens trobàvem a la Guàrdia Civil els de sempre, els que no falten mai, en Xevi i jo.
A mida que anava avançant la setmana anava caient gent per uns motius o uns altres i la veritat és que ser dia festiu a Girona no ajudava gaire. És comprensible.

Total, que veient que el panorama no pintava gaire bé i després dels 10 minuts de cortesia començàvem a pedalar en direcció a Quart per gaudir d'una autèntica "corriolejada" reseguint el circuit de l'Open de Fornells amb els seus tobogans que a les fosques encara es fan més emocionants. En ser dos, la cosa anava ràpida i poques parades vam fer així que vaig acabar amb un mal de cames important. El meu estat de forma ara mateix deixa bastant que desitjar, tot el contrari que el d'en Xevi així que per mantenir el tipus jo haig d'anar forçant mentre ell va gairebé de passeig, però gaudim junts de la BTT que és el que importa.

En acabar, conclusions sobre pedalar de nit i que és el que més s'ajusta a aquestes condicions de falta de llum i finalitzar la jornada amb una cervesa i una burguer, que més es pot demanar...

dilluns, 22 de juliol del 2013

Nocturna canyera per dijous

Avui he sortit a verificar el recorregut de la nocturna que farem dijous. La última ja va estar molt bé tot i que alguna part del recorregut que en principi tenia pensat fer les vaig descartar per la dificultat, però aquesta vegada ho farem tot excepte algunes parts que passen per finques privades que, tot i que he passat, no aporten molt pel mal de cap que pot comportar passar per depen d'on, així que he trobat alternatives per fer lo millor del recorregut de l'Open de Fornells gaudint dels seus inacabables corriols amb l'afegit de la nit i els llums. Ara a veure quants serem i a gaudir.
Si algú es vol apuntar, Dijous 25 a les 21:30 hores davant de la Guardia Civil.

divendres, 12 de juliol del 2013

Setmana intensa

Aquesta setmana he pogut sortir tot el que m'agrada i, tot i haver de matinar i no estar al 100%, he gaudit molt de la bici. 

El dimarts vaig quedar amb l'Oscar que, des que tenia bici nova, no havíem sortit junts. A les 07:30 sortíem de la Guàrdia Civil per anar a verificar el recorregut que volia fer a la nocturna de dimecres. Vam estar entre Quart i Fornells fent el recorregut de l'últim Open Tàctic... espectacular... vam gaudir moltíssim seguint el recorregut i lligant uns corriols amb d'altres sense parar. Vaig descartar una part del recorregut perquè era massa forta per la nocturna però en tinc moltes ganes de tornar-hi. Abans de les 10 ja havíem acabat molt satisfets pel matí de BTT.

El dimecres amb en Manolo, en Jose Luis, en Pere, en Xevi i jo sortíem cap a Quart pel carrilet per anar a fer la primera nocturna de la temporada. Tots vam gaudir de la infinitat de corriols, tobogans, puges i baixes que ofereix el recorregut de l'Open. La primera part va condicionar una mica a en Manolo, però poc a poc es va anar escalfant i va acabar la nit crec que content i satisfet de com havia anat i de per on s'havia mogut amb la bici. Tot i que el recorregut va ser curt ens ho vam passar molt bé, acabant amb una cervesseta per rematar la nit. 
Track d'en Jose Luis


Avui he quedat de nou amb l'Oscar ben d'hora per tornar a gaudir d'un gran matí de BTT pels voltants de Santa Afra i Sant Gregori. Hem fet una bona sèrie de corriols en un sentit i l'altre a prop de l'església per després fer tota la part del Llémena i tornar a fer els corriols d'abans. Ens han sortit 30 quilòmetres molt entretinguts, a estones a bon ritme, que ens han fet acabar contents del recorregut.