dilluns, 10 de juny del 2013

Bona sortida

La setmana passada hem va arribar el típic e-mail de WIKILOC amb una rutes properes a alguna de les que tinc penjades i el nom hem va fer obrir-la: Badalona-Girona ... Vaig estar mirant una mica el track i després vaig felicitar a L'artífex, però examinant-lo una mica millor, vaig veure que: primer, era un projecte pel dia 9 de juny amb l'objectiu de preparar la Pedals Non Stop i segon, que el track tenia algun tram de força carretera, així que de nou vaig enviar un missatge al creador per oferir-li tracks per estalviar-se asfalt. Després d'uns quants e-mails, vaig traçar un track que li vaig fer arribar i una mica d'informació que els hi podia anar bé ja que la ruta prometia: 192 Qms amb uns 5000 metres de desnivell acumulat i amb l'obligació d'arribar a Girona per agafar l'últim tren.
I va arribar el divendres amb ganes de bici però amb un horari laboral no gaire engrescador. A les 12 hem vaig despertar i vaig pensar en sortir i així verificar part del track que li havia passat a l'Armand, que així es diu el valent que havia planificat aquesta ruta.
A la 1 estava pujat a la bici pedalant pel carrilet cap a Bescanó, vaig passar el Ter pel Passallís i en arribar a Bonmatí vaig anar a buscar unes pistes que coneixia dels meus temps d'endurero per anar cap a Sant Clliment d'Amer. En arribar a la carretera que va cap Amer, vaig menjar una mica i cap al camp de futbol a pujar cap a la Barroca. Ja no me'n recordava de com era de dura aquesta pista... clar, des dels meus temps de moto que no l'havia tornat a fer i llavors era només qüestió de gas... Després d'un esforç important i algun tram a peu vaig arribar a la pista que va cap a Sant Esteve de Llémena i a partir d'aquí, descens molt ràpid amb vistes al Rocacorba, següent objectiu de l'Armand i companyia en la seva travessa cap a Girona,

Gairebé al final de la pista agafava un corriol tècnic per estalviar un bon tram d'asfalt i que algú s'havia encarregat d'omplir de branques suposo que amb l'objectiu de que no passin les motos. Després de caminar una mica en part per les branques en part per la dificultat d'algun punt, vaig travessar la carretera i vaig anar a buscar el Camí Ral fins a la carretera de Granollers. Una vegada allà i després de 2 hores i 25 minuts vaig fe parar un moment a fer una barreta i prendre referències del que trigava en arribar. Vaig intentar mantenir tota l'estona un bon ritme tot i anar tocat per la tirada que portava i a la que el meu cos no està molt acostumat últimament. En arribar al Pla de Sant Joan vaig fer un tram per carretera per anar per feina, una vegada passat Llorà vaig continuar pel marge esquerre del Llémena travessant-lo un parell de vegades fins arribar al Barri de La Font i ja a Sant Gregori, carril verd fins a Girona, total 21 qms. en 1 hora i 4 minuts. Arribava a casa després d'un recorregut de 58,6 qms. en gairebé 3 hores 30 minuts de pedalar sense parar pràcticament, cansat però satisfet per l'esforç. A veure si aquesta setmana puc fer una pujada a Rocacorba que ja en tinc ganes i així anar augmentant el ritme.