dimecres, 22 de maig del 2013

Últimes sortides... gaudint de la bici.

Les últimes setmanes he anat sortint tot el que he pogut, ara amb la Sofia, ara amb en Xevi, amb l'Oscar, amb en Manolo... i si no sol, però sempre gaudint de la bici, els camins i corriols que anat recorrent. Depenent de la companyia la sortida era més o menys intensa i llarga, així que he fet una mica de tot.
Amb la Sofia i en Manolo vam pujar a Sant Cristòfol un dia, un altre vam fer el camí de les dones i per Can Mascort baixàvem fins a Quart per tornar pel carril bici.



A principis de maig vaig fer tres dies d'enduro per donar un cop de mà a en Ronny i tot i divertir-me amb la moto, molt en determinants moments, no em resulta prou motivador i segueixo preferint la bici que m'aporta més satisfaccions.
Amb en Xevi, aquesta setmana abans de la Tramun vam anar a buscar la última part del recorregut des de la carretera de les Serres i amb una mica de dificultat vam trobar gairebé tot el nou tram de corriols fins arribar al Ter. Ens va agradar molt i amb aquesta part nova s'afegeix més essència Tramun al recorregut. Aquest any no estic en condicions d'afrontar la cursa, així que quan pugui aniré fent a talls i aquest diumenge de la cursa hem vaig aixecar amb temps d'anar a fer l'últim tros vora el Ter i així poder gaudir de la passera.



En resum, que segueixo pedalant tot el que puc i passant-m'ho d'allò més bé amb la BTT.
Per cert, que aquest dies també vaig aprofitar per fer-li una bona repassada que ja grinyolava una mica massa.