dissabte, 4 d’agost del 2012

Últimes sortides

Des que vaig tornar de vacances que no he pedalat gaire, de fet, tres sortides. Amb els nens sense col·legi i la feina es difícil trobar un forat, així que quan he pogut, he sortit, i quan no, he pedalat anant i tornant de la feina.
El dimarts de fa tres setmanes vaig anar amb en Xevi M. a Sta. Cristina per sortir amb els de l'Escoleta. Cap a les 17:30 quedàvem a la la benzinera on arribaven en Xevi C., en Pipo i en Xavi. Després d'una estoneta de carrilet de seguida vam començar a fer corriols i pistes al principi tot de pujada. Feia molta calor i entre el ritme de cursa d'aquests i el sol, ho vaig passar una mica malament. Vam fer una sèrie de corriols de baixada, alguns oberts per membres del club, molt macos, amb trams de tot tipus que em van agradar molt. Vam arribar de nou al carrilet i com en Xevi M. i jo teníem pressa, vam fer una mica d'enllaç després per anar al segon tram de sortida cap a Llagostera. Aquí vam enllaçar uns corriols fins al carril verd impressionants. Van formar part del recorregut de la marxa per parelles i l'Open BMW però no els coneixia i hem van encantar. Després d'una estoneta de pujada, de nou un altre tram de corriols de la mateixa línia, llargs, macos, algun pas tècnic... dels que m'agraden, tot i que hem vaig fotre una llet, com en Xevi que també va acabar marcat com una vaca.
Ara tocava enllaçar carrilet al nostre ritme fins a Sta. Cristina per acabar la sortida fent una cervessa.

Després d'un parell de setmanes sense tocar la bici, aquesta setmana he pogut sortir un parell de vegades. El dimarts, després de dubtar sobre si sortir a pedalar tranquil o forçar i al final vaig decidir anar cap a Sant Miquel pujant pel camí de a peu fins els bancs, després Puig Estela, corriol a l'esquerra cap a Celrà agafant un corriol que vaig veure un dia i que vaig fer a arrossegant la bici i que està molt bé per baixar-lo. Una vegada a la pista de nou, corriol dels presoners amb el tram per estalviar pista i pujada cap al Castell pel corriol. Una vegada al cim, de nou cap a baix corriolejant fins a la Vall de Sant Daniel per acabar la sortida amb pos kms. però molt intensos.
El divendres tornava a pedalar i aquesta vegada vaig tornar a fer una sortida fent trams de corriols dels que més m'agraden. Vaig sortir cap a Sant Gregori a bon ritme, vaig pujar a Santa Afra també mantenint una bona velocitat fins arribar a dalt, després vaig baixar per camí Ral fins a Llorà on vaig pujar per la pista de la Font del Vidre per agafar el corriol que torna a l'inici del camí Ral, vaig fer el que voreja la casa per baixar cap al Llémena on vaig aturar-me a fer una foto per posar al blog i descansar una mica. Fins aquí havia anat molt bé i amb un ritme fort. Una vegada al barri de L'Església vaig agafar la carretera fins a la urbanització del Soler on vaig pujar per la carrers fins a enllaçar ja tots els corriols de Sant Gregori i Taialà fins a la carretera. Va ser una sortida de nou curta però intensa i tot i no fer molt de desnivell si que vaig anar a un bon ritme i sobre tot gaudint de la bici.