dimarts, 31 de maig del 2011

FORQUILLA FOX F100RL EN VENDA

Venc forquilla FOX per rally acabada de revisar amb retens, oli i enganxines noves, està perfecte. Tub de direcció tallat a 22,8 cms.Interessats deixar comentari o mail al correu.

divendres, 27 de maig del 2011

3er BTT Tros d'en Juli

Com ja ve sent un costum per aquestes dates, avui hem fet la sortida en BTT amb dinar al tros d'en Juli. Hem estat patint fins a últim moment pel temps, però al final, la pluja ha respectat tot menys el re-sopor. Havíem quedat en primera convocatòria a les 09:15 a Fontajau i en segona a les 09:45 al tros. Quan he baixat m'he trobat a en Xevi M. que venia amb un ou a la roda impressionant, així que l'he baixat un pneumàtic que tenia i l'hem canviat per poder fer la sortida. Hem passat a buscar a en Ferran i cap a Sant Gregori a bon ritme i, tot i això, hem arribat al tros gairebé a les 10, però com sòl passar, encara faltava per que tothom estigués preparat. Ens esperaven en Pere, que començar a pedalar molt bé després del que ha passat, en Marc, en Càmara, en Xavi, després ha arribat en Manolo i més tard en Juli.Quan ja hi érem tots preparats hem sortit cap al Barri de la Font i hem enfilat una mica Sant Grau per després anar fent per trams de diferents tipus fins un pas complicat que hem fet a peu com es pot veure a les fotos.
Hem creuat la carretera de Santa Afra per agafar un parell de corriols que m'encanten: el que surt a Can Barris i el que arriba a la Mare de Deu de Fàtima i al camí Ral, on he gravat un altre vídeo:
Després de posar una càmera a la roda que hem perdia aire, hem baixat pel camí Ral fins al pas de la Riera del Llémena i hem tornat per l'altra llera fins a la carretera de Llorà. Aquest tram és molt maco i fresc en aquestes dates, i com pràcticament no hi ha desnivell a excepció d'un parell de rampes que avui no he pogut fer, és molt agraït. Després de travessar la carretera, hem anat a buscar la carretera de Canet per agafar el camí de Mas Janic, un altre que m'agrada i em resulta molt divertit, tot i haver fet dos rectes sense conseqüències. Una vegada a Sant Gregori, hem dividit el grup i alguns han tornat cap al Tros, i en Marc, en Xevi i jo, hem fet una mica més fins arribar a Taialà pels corriolets tant divertits que hi ha per aquesta zona.
Cap a les 13:15 érem al tros ja sense en Xevi que no es quedava a dinar. Hem picat una mica, fent temps fins que en Jordi acabés de fer la paella...quina paella! li surt boníssima! Passades les dues ha començat a arribar la gent, hem petat la xerrada, hem rigut i hem menjat molt i begut una mica. Cap a les 4, en Ferran i jo ens hem aixecat de la taula per anar a buscar la mainada. Ha sigut un bon dia de BTT i un dinar de germanor d'aquest que tothom agraeix.

Aquí podeu veure el recorregut fet:

dimecres, 25 de maig del 2011

Recorregut per les Gavarres

Avui hem quedat uns companys i companyes per pedalar una mica. La idea era fer part de la Marató de les Gavarres, però com no hi havia gaires ànims, hem fet part del recorregut de la pròxima pedalada del CETIG i la veritat és que ha estat molt bé, tot i la calor i anar perdent integrants del grup a mida que passaven les hores. Hem sortit de Quart passades les 10:00 i hem enfilat per pistes cap a Sant Cristòfol del bosc, cap a la carretera de Santa Pellaia que hem travessat i després ens hem endinsat a les Gavarres per Cassà on, després d'alguns trams de corriol molt macos, hem fet una forta però no gaire llarga pujada que ens ha posat a lloc. Després hem anat pistejant fins el Coll de Llumeres on hem iniciat el descens de nou cap a Cassà de la Selva per un corriol on ja és la segona vegada que llepo terra, per sort sense conseqüències. Una vegada a la pista, hem tornat a remuntar cap a la carretera de Santa Pellaia on hem decidit anar a buscar el carril bici per acabar la ruta degut a l'hora i la calor infernal que comença a fer. Ha estat una bona ruta en colla on m'han sortit 52 kms i he pogut gaudir de nous camins i corriols que no coneixia. Aquí deixo la ruta al wikiloc.

dijous, 5 de maig del 2011

Matí d'esgarrapades...

Després de la sortida del dimarts on semblava que m'anaven estirant per darrere i no hi havia forma d'agafar ritme, vaig arribar a casa i vaig anar a buscar a un vell conegut. El pobre estava en un prestatge, dins de la seva caixa ben endreçat, descarregat i sense res a fer des de fa temps. El vaig treure, el vaig donar la seva dosi d'electricitat i de seguida ens vam posar al dia, oi COMPEX? Que bé que em va anar... vaig recuperar uns quàdriceps carregats i sense força i avui s'ha notat, m'he trobat molt bé tot i tenir alguns avisos de rampes cap a mitja sortida. Doncs res, que amb els dubtes de com em trobaria havia quedat amb en Xevi per pujar al Rocacorba per Granollers i baixar fins a Canet pel camí de Replans. Una vegada trobats a Fontajau, hem agafat el carrilet cap a Sant Gregori fins arribar a Santa Afra on hem fet una part de la caminada que van fer recentment per continuar pel camí Ral fins a Granollers de Rocacorba, on l'hem fet una visita a en Manel i el seu enorme Duc. En aquesta part de recorregut he intentat portat un ritme alt i a en Xevi l'ha costat seguir-me, entre d'altres coses per que portava la CANNONDALE que pesa ¡¡¡5 kg!!! més que la CANYON i que va sortir ahir a la tarda.
Quan hem enfilat cap a Rocacorba, he intentat imposar-me un ritme fort ja que tenia clar que en Xevi engegaria els pistons hidràulics i m'avançaria pujant, però no ha estat així, he anat fent i en arribar a dalt ho he fet una mica abans que ell. No recordava lo dur que és aquest camí que cada vegada va augmentant la pendent i la dificultat tècnica fins arribar al cim on s'inicia un descens entretingut fins al desviament de Replans. Aquí hem començat a baixar i el primer tros ha estat bé, amb paisatge de Garrotxa i els camins ciclables, però en arribar al corriol la cosa a canviat, el terre està en alguns trams molt remogut pels senglars amb uns forats que m'han costat dos caigudes, una per davant, i, per una altre banda, amb molts arbres que tallen el pas i bardisses que ens han deixat les cames i els braços esgarrapats com si ens haguéssim barallat amb el gat. Total, que el que havia de ser un matí de corriol etern fins a Canet s'ha convertit en un patiment i a sobre he tingut una caiguda en un lloc sense cap dificultat, on després de passar per sobre d'una roca a la que intentat agafar-me per no caure pel barranc que no sabia quina pendent tenia, se m'ha sortit l'espatlla de lloc i he quedat estès a terra amb les cames apunt d'enrampar-se, embardissat i el braç fora de lloc fins que ha arribat en Xevi i intentant moure'l s'ha posat sòl al seu lloc. Quan m'he aixecat amb l'ajuda d'en Xevi, hem continuat avall fins arribar a Canet.He grabat aquests vídeos a en Xevi en un parell de zones on hem pogut pedalar una mica.
En alguns talls m'ho he passat bé, però han estat contats i el patiment ha superat de bon tros a la satisfacció tot i que si el camí estigues més net, hi passaria més gent i es gaudiria. Una vegada arribats a la civilització, plat i cap a casa. M'han sortit 50 kms en 3 hores 30 minuts de pedalar. Us deixo el track d'en Xevi.

dimarts, 3 de maig del 2011

Corriolada amb en Xevi

Avui i després de 12 dies sense tocar la bici, he sortit amb en Xevi Comas per la zona de Sant Miquel. Fa temps que és la seva zona habitual de sortides curtes però intenses i he vist el perquè. Hem quedat a Sant Pere i de seguida hem començat a pujar cap a La Torre Gironella on hem agafat un corriol de baixada curt però entretingut fins a la Vall de Sant Daniel. Hem continuat cap al camí de pujar a peu a Els Àngels on hem agafat un corriol cap al Puig Estela però sortint a la pista que va cap a Sant Miquel. De seguida hem baixat per un altre corriol fins a la pista que puja a Sant Miquel des de la Vall de Sant Daniel i hem tirat amunt però sense arribar-hi per anar cap a la zona de la Mina Victòria on hem baixat per un tram de corriol molt maco, amb passos tècnics i molta roca fins arribar a una línia que es veu des de la variant que ens ha dut fins a la Mina. Una vegada allà, ha tocat tornar a remuntar per sota de Sant Miquel i baixada, per un altre trialera, fins a Montjuïc, on hem acabat corriolejant fins a la Vall de Sant Daniel i cap a casa. Ha sigut un recorregut molt maco, la major part per corriol i que se m'ha fet duríssim. M'ha costat molt poder agafar un ritme decent i en Xevi m'ha tingut que esperar a cada pujada. No se per quin motiu, encara tinc les cames molt carregades tot i haver fet tants de dies de descans, a part de que en Xevi té un nivell bastant superior al meu. Al final m'han sortit 29,5 kms en gairebé 3 hores, i he pogut veure el domini que té en Xevi d'aquesta zona que, tot i haver passat sovint, ha sigut nova per mi en gran part. Dijous tornem a sortir... a veure com hem trobo.