dijous, 24 de febrer del 2011

Tornem a pedalar ... Volta curta de l'Open BMW Canet.

Avuí, després de bastants de dies he sortit a pedalar ... La última vegada va ser el divendres passat que anava amb en Xevi a fer la volta llarga de l'Open BMW de Canet, però als 8 kms i pel fang, se'm va trencar la bici i fins ahir a mig dia no m'ha arribat el recanvi, així que tenia pensat acabar el que havia començat però no ha estat possible per motius que explicaré més endavant.
Les últimes setmanes em vaig retrobar amb la moto acompanyant a en Xevi a definir el recorregut de l'Open i buscant alternatives. Van ser dos dies de moto que em van servir per adonar-me de que segueixo sense tenir motivació amb l'enduro i per conèixer nous camins i corriols. Finalment no vaig poder acompanyar-lo el dia que va fer la versió definitiva pel que tenia ganes de fer-lo, així que avuí i una vegada reparada la bicicleta he anat cap a Canet.
Tenia pensat fer un inici diferent que tenia pendent i la veritat és que tot i que crec que és més dur que el es va fer a la cursa, val la pena pels llocs on passa i el camí que és molt poc transitat. M'ha agradat fer-ho, tot i que he hagut de caminar un bon tros per culpa dels arbres caiguts per la nevada de l'any passat.
Una vegada enganxat el recorregut original, anava fent al meu ritme, patint bastant a les pujades però amb ganes, fins que en arribar a la pista que puja al puig Sou, (les antenes de Rocacorba) se m'ha destalonat el pneumàtic davanter i no he aconseguit que tornés a agafar, així que he tingut que posar la càmara que portava i cap a casa, però m'ha donat temps a fer la volta curta que també està molt bé. Queda pendent per un altre dia acabar la volta llarga... segur que a la tercera va la vençuda...
Ah! avuí m'he adonat de lo fluix que estic. M'he trobat amb poca força de cames... suposo que és falta de ritme. Tinc que tornar a fer tirades llargues per anar agafant ressistència i anar apretant per millorar la força.
Deixó el track del que he fet per si algú l'interessa.